Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primarul din Miceşti, Argeş, a lovit cu maşina un poliţist

Postat la: 13.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un primar al unei comune din judeţul Argeş este urmărit penal după ce a lovit cu maşina un agent al poliţiei rutiere care l-a oprit în trafic şi i-a cerut actele de la maşină şi să se identifice. Edilul, Dumitru Voicu, este acuzat de ultraj.


Primarul de la Miceşti, Dumitru Voicu l-a lovit, miercuri, cu maşina pe un poliţist local din Piteşti, în parcarea de la Primăria Piteşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţie Locale Piteşti, Bogdan Aristănţoiu, miercuri, în jurul orei 10.30, un poliţist local aflat în timpul serviciului a oprit, pe o stradă cu sens unic ce duce spre parcarea Primăriei Piteşti, un şofer care intrase pe contrasens.

Poliţistul i-a cerut şoferului să se legitimeze, însă acesta a refuzat şi a devenit recalcitrant, şi a continuat să parcheze lovindu-l pe omul legii. La faţa locului au ajuns mai mulţi oameni ai legii, dar şi Ambulanţa, care l-a transportat pe agent la spital.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE