Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Procurorul Stefan Crisu, prins cu 2000 de euro mita, a fost arestat

Postat la: 25.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ştefan Crişu, unul dintre cei mai vechi procurori criminalişti din Capitală, a fost audiat la DNA după ce a fost prins în timp ce primea mită 2000 de euro. Procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, prins în flagrant în timp ce primea mită, a fost reținut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, potrivit Agerpres.

Ștefan Crișu a fost prins duminică în timp ce primea 2.000 de euro de la o persoană inculpată într-un dosar la o altă unitate de parchet și căreia i-a promis că va interveni pentru rezolvarea dosarului său, scrie sursa citată. Procurorul ar fi pretins 3.000 euro și un telefon mobil, duminică întâlnindu-se cu persoana respectivă pe o terasă de la o cafenea din București pentru a primi 2.000 euro, când s-a realizat flagrantul. Procurorul a fost reținut deoarece fiind infracțiunea flagrantă nu este necesară încuviințarea CSM pentru luarea acestei măsuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE