Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Procurorul Ștefan Crișu va fi plasat în arest la domiciliu

Postat la: 26.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorul Ștefan Crișu de la Parchetul Bucureşti a fost plasat în arest la domiciliu după ce magistrații Curții de Apel București au respins, marți dimineața, cererea procurorilor DNA de arestare preventivă a acestuia. Decizia nu este definitivă putând fi atacată la ÎCCJ. 

Procurorul Ştefan Crişu ar fi încercat să fugă după ce şi-a dat seama că a fost prins în timp ce lua mită. Colegii săi au reuşit însă să îi blocheze maşina şi să îl ducă la audieri. Procurorii Dna au cerut arestarea preventivă a lui Ștefan crișu după ce Consiliul Superior al Magistraturii încuviinţase arestarea - fie preventivă, fie la domiciliu

Ştefan Crişu a fost ridicat de colegii de la DNA la scurt timp după ce ar fi primit mita pentru care, spun anchetatorii, făcea presiune de aproape doi ani. Promisese că poate obţine ridicarea sechestrului pus de DIICOT pe o maşină, contra sumei de 3.000 de euro.

Ştefan Crişu este procuror de 21 de ani. A lucrat inclusiv la Parchetul instanţei supreme, însă cea mai mare parte a carierei şi-a petrecut-o la Parchetul Capitalei. În urmă cu cinci ani, candida pentru un fotoliu de membru în CSM, însă atunci a pierdut alegerile în favoarea colegei sale, Oana Hăineală.

În proiectul depus pentru a-i reprezenta pe colegi în Consiliul Superior al Magistraturii, Ştefan Crişu critica neregulile din sistem, în special pe procurorii care fraternizau cu infractorii, considerând că astfel este afectată imaginea breslei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE