Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Prognoza METEO pentru 22, 23, 24 şi 25 ianuarie: Ninsori în toată ţara

Postat la: 22.01.2019 - 09:09 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cerul va fi mai mult noros şi vor cadea precipitaţii pe spaţii extinse în cea mai mare parte a ţării, sub formă de lapoviţă şi ninsoare în jumatatea nordică şi predominant ploi în cea sudică. Vântul va sufla slab până la moderat în sud şi în est şi slab în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 si 4 grade în Transilvania, Maramureş, Banat, Crişana şi Oltenia şi 0-5 grade în Muntenia şi Dobrogea.

Marţi -2/1 ninsori

În jumatatea nordică şi predominant ploi în cea sudică. vor cadea precipitaţii pe spaţii extinse în cea mai mare parte a ţării, sub formă de lapoviţă şi ninsoare.Temperaturile maxime se vor încadra între -1 si 4 grade în Transilvania, Maramureş, Banat, Crişana şi Oltenia şi 0-5 grade în Muntenia şi Dobrogea.

Miercuri-3/0 ninsori

În partea nordica a ţării vor fi prezente precipitatiile mixte iar în sud se vor semnala precipitaţii sub forma de ploaie. Temperaturile maxime vor fi situate între 1 si 6 grade Celsius în Transilvania, Maramureş, Banat şi Crişana, 3-8 grade în Oltenia, 5-10 grade în Muntenia şi Dobrogea.

Joi-1/0 cer noros

Cerul va fi mai mult noros. Maximele termice se vor încadra între 1-6 grade în Transilvania, Maramureş, Banat şi Crisana, 3-8 grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea şi 0-5 grade în Moldova.

Vineri-1/0 ninsori

Vremea va fi închisă în cea mai mare parte a ţării şi vor cădea precipitaţii slabe sub formă de ninsoare la munte şi în partea de sud-vest a ţării. Vântul va sulfa slab până la moderat în Moldova, Bărăgan şi Dobrogea şi slab în restul regiunilor.

Bucuresţi

Marţi -2/1 ninsori

Miercuri-3/0 ninsori

Joi-1/0 cer noros

Vineri-1/0 cer noros


Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti -1 ninsoare

Craiova 0 ninsoare

Timişoara 1 ninsoare

Sibiu 1 ninsoare

Suceava -6 ninsoare

Galaţi -1 ninsoare

Constanţa 5 precipitaţii mixte

Cluj-Napoca 0 ninsoare

Bacău -4 ninsoare

Baia Mare -3 ninsoare

Iaşi -5 ninsoare

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE