Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Proxenetism la Slobozia: Soare si Boboc arestati preventiv

Postat la: 27.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

COMUNICAT DE PRESA. Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus, prin ordonanţa din data de 25 mai 2015, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpaţilor Soare Sorin Gabriel şi Boboc Alexandru Florin sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. În cursul zilei de 26 mai 2015, inculpaţii au fost prezentaţi cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slobozia, care a admis cererea şi a dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă pe numele acestora.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în perioada decembrie 2014 - mai 2015, inculpaţii au înlesnit practicarea prostituţiei de către numitele I.A.E (în vârstă de 17 ani) şi M.A.G., obţinând foloase patrimoniale de pe urma acestei activităţi. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele. Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE