Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ratingul Realitatea TV vs. Antena 3 arata cat de multă lume nu mai crede in Liviu Dragnea si in minciunile tonomatelor de presa!

Postat la: 06.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A aparut ratingul pentru posturile de televiziune de stiri de la momentul cand a fost declansat Scandalul "Valiza", in tandem cu CEx-ul PSD, unde Liviu Dragnea i-a executat in direct pe liderii partidului care au avut curajul sa-l critice.

Mai mult, Dragnea s-a facut de ras in momentul cand a aparut la Parlament insotit de doua valize, dorind sa puna sub semnul ridicolului dezvaluirile de la Rise Project, care, insa, arata, fara tagada, legatura dintre Liviu Dragnea si Tel Drum, dar si o intreaga retea mafiota de firme, retele de cumetrii, de sex-party-uri, un "imperiu" financiar de tip sud-american. Dezvaluiri pe care, in parte, le-a facut si Realitatea TV, completate de colaboratorii emisiunii "Jocuri de Putere", realizata de Rares Bogdan.

Revenind la rating, cresterea Realitatii TV, mult peste Antena 3, arata cat este de scarbita lumea de Liviu Dragnea, de acest Dictator al PSD, incat pana si simpatizantii partidului au ajuns sa mute postul, parasind "Sinteza Zilei" - pe care o considera o emisiune mincinoasa - catre "Jocuri de Putere", creditandu-l cu mult mai mult pe Rares Bogdan in defavoarea lui Mihai Gadea. De altfel, acest trend se regaseste si in postarile pesedistilor de pe retelele de socializare, cu atat mai mult cu cat Rares Bogdan a facut apel si la pesedisti sa urmareasca "Jocuri de Putere" si dezvaluirile de la Realiatea TV: "singurul post de stiri care mai spune adevarul", dupa cum a declarat moderatorul emisiunii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE