Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Regele asfaltului, Georgică Cornu a primit arest la domiciliu pentru evaziune fiscală

Postat la: 15.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Judecătorii de la Tribunalul Mehedinți au decis ca omul de afaceri Georgică Cornul, cunoscut ca unul dintre "regii asfaltului" să fie plasat în arest la domiciliu în noul dosar de evaziune fiscală. Alături de el au primit control judiciar fostul său asociat Lucian Caraiman şi un şofer al grupului de firme Confort să fie cercetaţi sub control judiciar.

Georgică Cornu, Lucian Caraiman și șoferul Confort sunt sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de spălare de bani şi delapidare, cu un prejudiciu adus bugetului statului de aproape trei milioane de euro.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, Georgică Cornu, fostul său asociat în grupul de firme Confort Lucian Caraiman şi o altă persoană sunt suspectaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, folosirea cu rea-credinţă a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect, delapidare în formă continuată şi spălare a banilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE