Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Revelatia din ultima Luna Insangerata: "Obama e GOG si va incepe razboiul mondial impotriva Israelului". Un tanar de 15 ani a vazut toate astea dupa ce a fost declarat mort 15 minute VIDEO

Postat la: 30.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La sfarsitul lui septembrie, o stire de senzatie a facut inconjurul lumii, mai putin in România. Un adolescent din Israel, in varsta de 15 ani, care nu avea cunostinte religioase si in niciun caz nu aprofundase textele biblice, a intrat in coma dupa ce i s-a facut rau. Dus la spital, el a fost declarat mort din punct de vedere clinic, dar dupa 15 minute, surpriza, tanarul isi revine si povesteste ce a vazut in acest interval.

Povestea lui Natan, spusa intr-o sinagoga, alaturi de rabinul Rami Levy, a bulversat comunitatea religioasa nu numai din Israel. Pe langa povestea in sine, asupra existentei vietii de apoi si a descrierii "lumii celeilalte", acesta spune ca a vazut viitorul, inceputul si derularea unui razboi gigant, planetar, a carui declansare este foarte aproape, ca presedintele Obama va fi cel care va declansa razboiul si ca el este cel numit GOG. Adolescentul nu auzise pana atunci de profetia biblica a luptei finale dintre GOG si MAGOG.

El spune ca mai intai toate statele se vor razboi intre ele, la nivel planetar, incluzand nu numai SUA, Anglia, Germania, Franta etc., dar si China si Koreea. Dupa acest prim pas, statele se vor uni toate impotriva Israelului si ca lumea intreaga va cere asa. Vor porni razboi cu armatele impotriva Israelului, iar cand acest razboi va fi in toi, Muntele Maslinilor, cel aproape de Ierusalim, se va despica in doua si de aici va aparea Mesia (n.r. - pe care evereii il asteapta si nu-l recunosc ca Iisus). Adolescentul spune ca acest Mesia va fi o persoana cunoscuta de toata lumea, iar inaintea acestei aparitii, va avea doi precursori (n.r. - probabil cei doi profeti Ilie si Enoh, cei care, biblic, au fost ridicati la cer). Acest Mesia il va nimici pe GOG (pe Obama) si va pune capat razboiului.

Povestea adolescentului este foarte apropiata de cea relatata in Bibilie in capitolul Apocalipsa lui Ioan. Baiatul a fost studiat de un specialist in comunicare non verbala, in gestica etc., care a ajuns la concluzia ca acesta nu minte, ci spune adevarul, mai mult ca nu si-a construit o poveste fantastica bazata pe un vis pe care apoi sa-l transmita intregii lumi. Cert este ca acesta a stat 15 minute in moarte clinica, a fost declarat mort si mai apoi a revenit la viata. In cele 15 minute acesta a primit o cantitate imensa de informatii, dar rabinul spune ca e firesc, ca unde a fost el nu exista spatiu si timp, si in plus, la fel se petrece si cu visele umane, unde un vis ce pare ca s-a desfasurat intr-un interval de ore intregi dureaza cateva minute.

Interesant este ca tanarul a intrat in coma si apoi a fost declarat mort, pentru ca mai apoi sa-si revina, in 28 septembrie 2015, in timpul ultimei Luni Insangerate, din cele patru cunoscute ca si Tetrada, cea care, in istorie, cand s-a mai intamplat, a reprezentat un fapt deosebit de important pentru Israel. In timpul unei Tetrade a fost facut statul modern Israel, in timpul alteia a avut loc un razboi. Mai multe despre Tetrada pot fi vizualizate in acest video.

Intreg textul care a aparut pe Breaking News Israel poate fi consultat aici. Video-ul realizat in sinagoga cu tanarul il puteti viziona mai jos:

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE