Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ROMÂNII AU TALENT 8 mai - Sezonul 5. Ion Barbu, Traian Constantin și perechea Oana Zarea, Alex Bordea merg în finală VIDEO

Postat la: 09.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prima semifinală a sezonului 5 Românii au talent a ajuns la final, iar publicul și juriul i-au ales pe cei trei finaliști. Cel mai mare număr de voturi l-a primit Ion Barbu, tânărul care a ajuns în semifinală datorită faptului că Andra a apăsat butonul auriu la preselecții.

Ion Barbu a intrat ultimul în semifinala de vineri seara și a interpretat melodia "Ploaia" a trupei Cargo. Basarabeanul a reușit să impresioneze juriul, Andra spunând că nu regretă absolut deloc că a apăsat butonul auriu, deoarece acesta este unul dintre cele mai bune voci pe care le-a auzit și mai are pe lângă asta și un look care îl face un star adevărat. Se pare că și publicul a apreciat interpretarea lui Ion Barbu deoarece acesta a obținut cel mai mare număr de voturi și este primul dintre finaliștii Românii au talent sezonul 5.

Traian Constantin, tânărul pianist care a interpretat piesa He's a Pirate a obținut locul doi în preferințele publicului care i-au oferit un număr foarte mare de voturi.

Dansatorii Oana Zara și Alexandru Bordea și micuța cântăreață Nicoleta Iancu s-au clasat pe locurile 3 și 4 în funcție de votul publicului, iar cei patru jurați au fost obligați să aleagă între cele două numere. Andi Moisescu a ales numărul de dans, alegere pe care a făcut-o și Mihaela Rădulescu. Andra, de cealaltă parte a spus că merge pe ceea ce-i spune inima, așa că a ales-o pe Nicoleta. Alegerea celor care vor ajunge în finală i-a revenit lui Bebe Cotimanis, iar acesta a spus că a ales "sublimul și visul" așa că a preferat cuplul de dansatori.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE