Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ROMÂNII AU TALENT - sezonul 5. VIDEO - Bianca Coștiug, The Beat și Alexandru Moraru sunt în finală

Postat la: 16.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cea de-a doua semifinală a show-ului Românii au talent și-a desemnat câștigătorii, trei dintre cei 12 finaliști vor merge în finală, iar unul dintre aceștia se va bate pentru premiul de originalitate. Vineri seara a avut loc o premieră, cei patru jurați și-au împărțit voturile în mod egal.

Bianca Coștiug, dansatoarea cu ochi superbi care a hipnotizat juriul și publicul cu un dans tribal pe melodii tradiționale din mai multe țări, inclusiv din România. Numărul acesteia i-a impresionat pe cei patru membrii ai juriului a obținut cel mai mate număr de voturi. de altfel, Mihaela Rădulescu a spus că ar vrea să poată să-i oblige pe telespectatori să o voteze pe Bianca.

Cel de-al doilea număr care merge în finală a fost cel al trupei The Beat. Copiii care cântă rock au impresionat cu piesa "Show Must Go On" a lui Queen și au primit suficiente voturi încât să se califice în faza următoare a competiției.

Al treilea finalist trebuia să fie ales de juriu dintre flautistul Cosmin Cioca, cel care a fost desemnat de juriu să intre în competiția de originalitate, și chitaristul Alexandru Moraru. După ce fiecare dintre cei doi concurenți au obținut câte două dintre voturile celor patru jurați, Bebe Cotimanis și Andra l-au ales pe Alex Moraru, iar Mihaela Rădulescu și Andi Moisescu pe Cosmin, regulamentul prevedea să meargă mai departe concurentul care a obținut cel mai mare număr de voturi din partea publicului, iar acesta a fost Alexandru Moraru.

 

Chitaristul de peste Prut, cu o voce de aur a interpretat balada Tears în Heaven a lui Eric Clapton, iar cei patru jurați au fost impresionați. Mihaela Rădulescu spunea că melodia îi trezește amintiri personale foarte puternice, în timp ce Andra a zis că a fost atât de emoționată încât o durea carnea pe ea.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE