Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












S-a schimbat clasamentul EUROVISION 2015. Voltaj a urcat mai multe poziții

Postat la: 26.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Organizatorii concursului Eurovision 2015 au decis să anuleze voturile din Muntenegru și Macedonia după ce au stabilit că cele două țări au transmis punctajul doar pe baza televotingului și nu au ținut cont și de punctajul unui juriu de specialitate, așa cum prevede regulamentul.


Ca urmare a anulării punctajelor oferite de cele două țări au survenit o serie de modificări, minor însă, care nu au schimbat câștigătorul concursului și nici podiumul. Totuși, pentru trupa Voltaj, care a reprezentat România, acest lucru a reprezentat casarea pe o poziție superioară, românii urcând pe locul 13 de pe 15.

„Rezultatele Macedoniei şi Muntenegrului pentru marea finală Eurovision 2015 au fost anulate după consultarea PricewaterhouseCoopers, supervisor independent al concursului. În ambele ţări, punctajul acordat a fost în proporţie de 100% cel de la televoting. Eliminarea juriilor de specialitate din cele două ţări va fi discutată în următoarea întâlnire a grupului, în iunie", se arată într-un comunicat al EBU.

Prin anularea punctelor oferite de cele două ţări nu s-a schimbat ordinea de pe podium, însă s-au produs modificări în partea a doua a clasamentului. Astfel, Serbia şi Albania au pierdut câte 22 de puncte, Slovenia, 12 puncte, în timp ce şase ţări, printre care şi România, au urcat o poziţie sau două în clasament. Aşadar, trupa Voltaj, care a reprezentant România în finala Eurovision 2015 cu piesa „De la capăt", a avansat după locul 15 pe 13, punctele rămânând aceleaşi, respectiv 35

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE