Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sotia lui Gyuri Pascu, audiata de politistii de la Omoruri! Ce s-a gasit pe corpul artistului

Postat la: 27.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ioan Gyuri Pascu, fostul membru al grupului de umor Divertis, a murit, luni dimineata, la varsta de 55 de ani. Actorul bolnav de diabet a suferit un infarct si s-a stins din viata in locuinta fostei sale sotii, Daniela, din cartierul bucurestean 23 august.

La ora patru dimineata, lui Ioan Gyuri Pascu i s-a facut rau, iar fosta lui sotie a sunat la ambulanta. Doctorii au incercat sa il resusciteze timp de aproape o ora, dar fara niciun rezultat. Trupul neinsufletit al lui Ioan Gyuri Pascu a fost depus la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici", iar marti va avea loc autopsia.

Potrivit surselor celor de la cancan.ro, politistii si medicii legisti au descoperit o rana la picior mai veche, fiind cunoscut faptul ca multi pacienti cu diabet sufera de ulceratii diabetice sau infectii profunde. Avand in vedere ca actorul a murit subit in casa fostei sale sotii, aceasta a fost audiata la Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei. Aceasta este procedura standard, neexistand suspiciuni in cazul Danielei.

Ioan Gyuri Pascu si sotia lui au divortat in 2010, dupa 17 ani de mariaj. Indragitul artist nu si-a refacut viata alaturi de alta femeie, Daniela fiind dragostea vietii lui. Chiar daca a fost unul dintre cei mai apreciati actori de comedie, iar femeile ii dadeau tarcoale si il copleseau cu mesaje si scrisori in care isi manifestau admiratia, Gyuri sustinea ca nu-l intereseaza sa aiba o noua relatie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE