Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Starețul Ioasaf de la Mănăstirea Cotmeana, urmărit penal pentru lovire

Postat la: 30.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Starețul Ioasaf de la Mănăstirea Cotmeana din județul Argeș este urmărit penal într-un dosar privind lovirea mai multor persoane. Acesta se află sub control judiciar și nu mai are voie să își exercite profesia, cel puțin pe perioada în care procurorii anchetează dosarul.

Stareţul Ioasaf de la Mănăstirea Cotmeana este cercetat după ce a lovit mai multe persoane, între care şi un bebeluş, în urmă cu doi ani. Familia respectivă i-a cerut socoteală preotului după ce acesta le-a cerut 26 de milioane de lei şi le-a garantat că, în urma rugăciunilor sale, vor avea un copil sănătos. 

Reprezentanţii bisericii au refuzat să comenteze comportamentul stareţului Ioasaf şi nu au oferit niciun punct de vedere legat de situaţia juridică în care acesta se găseşte. 

Totuși enoriaşii vorbesc la superlativ despre părinte şi spun că l-au văzut săvârşind adevărate miracole. „Are facultăţi, două doctorate, două masterate, diplome de excelenţă, crucea patriarhală şi este cel mai bun exorcist din Europa", spune un enoriaş, potrvit digi24.ro.

„Eu am fost bolnavă, mă durea de simţeam că-mi plesnesc nervii, vasele de sânge în cap. Nouă masluri mi-a dat. Încet-încet mi-a trecut durerea de cap. N-am luat o pastilă", spune o credincioasă. „De ce judecaţi un om doar după copertă şi nu pătrundeţi în esenţă, coperta poate este puţin murdară, cu blesteme, cum spuneţi dumneavoastră", mai spune un localnic.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE