Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Statul Islamic: Sexul fortat nu e viol si fetele ar trebui sa fie recunoscatoare

Postat la: 23.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Statul Islamic, despre sclavele sexuale: Sexul fortat nu e viol si ar trebui sa fie recunoscatoare. Statul Islamic a scos un nou numar al revistei de propaganda Dabiq. Intr-un articol semnat de o femeie, o asa-zisa sotie a unui luptator al Statului Islamic, se afirma ca sexul fortat nu e viol, facandu-se referire la virginele, mai ales yazidi, luate din satele lor si vandute la licitatii.

Mai mult, Umm Sumayyah Al-Muhajirah, cea care semneaza articolul clar orientat catre femei - care sunt chemate in Siria sa devina sotii ale extremistilor -, dar si catre barbatii tineri, o numeste pe prima doamna a SUA, Michelle Obama, "prostituata".

Autoarea, Umm Sumayyah Al-Muhajirah, da de inteles ca la un targ de sclave sexuale, pe aceasta nu s-ar da nici o treime de dinar, relateaza Daily Mail. "Cine stie, poate ca pretul pentru Michelle Obama nici nu va trece de o treime de dinar; si o treime de dinar e mult pentru ea!", afirma sotia de jihadist. De mentionat e ca un dinar inseamna 0,0035 lei.

Cat despre rapirea fetelor si femeilor si vinderea lor in piete, ca sclave sexuale, aceasta practica nici nu e negata, dimpotriva. Un emisar ONU arata, zilele trecute, ca sunt tinere vandute si de peste 20 de ori, pentru ca indata ce "stapanul" se plictiseste de ele, le vinde mai departe. Aceste crime sexuale sunt numite de autoare prin termenul "Sunnah", care inseamna "un mod de viata".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE