Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TE CUNOSC DE UNDEVA, 2015: Cezar Ouatu este câștigătorul sezonului 7 / VIDEO

Postat la: 17.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Te cunosc de undeva, sezonul 7 s-a încheiat, sâmbătă seara după ce a fost desemnat câștigătorul în persoana lui Cezar Ouatu. Marele câștigător a fost desemnat dintre Cezar Ouatu și Alina Eremia, iar cel care s-a transformat în Michael Jackson în finală a reușit să o surclaseze pe Lady Gaga.

Reprezentantul României de la Eurovision 2013 a impresionat prin felul în care a reușit să își modifice vocea în funcție de fiecare personaj pe care l-a avut de interpretat pe parcursul sezonului și a obținut cel mai mare număr de puncte obținând premiul de 15.000 de euro. Cezar Ouatu a anunțat că va dona premiul unei familii nevoiașe, care a rămas fără locuință în urma unui incendiu.

La finalul show-ului, câștigătorul a fost întrebat dacă dorește să participe și în sezonul 8, iar Ouatu a acceptat, așa că fanii emisiunii îl vor putea urmări și în continuare.

De asemenea, Cezar Ouatu a oferit și cel mai emoţionant moment al serii, atunci când şi-a chemat iubita, Andreea, pe scenă, a căzut în genunchi și, cu vocea gâtuită de emoție, a cerut-o de soție. Stewardesa care este împreună cu cântărețul de nouă ani a acceptat, iar acesta a luat-o în brațe de fericire.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE