Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Telekom reacţionează după anunţul făcut de Pro TV că ar putea ieşi din reţea. Care este motivul neînţelegerilor

Postat la: 23.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

„Suntem surprinşi de anunţul făcut de Pro TV. Discuţiile cu grupul media sunt în derulare şi negocierile cu acesta sunt purtate în beneficiul clienţilor noştri, în condiţiile în care Pro TV vizează o creştere semnificativă a preţului", au declarat reprezentanţii Telekom.

Reacţia vine după ce Pro TV a anunţat într-o manieră agresivă o posibilă ieşire din reţelele Telekom şi NextGen începând cu data de 1 martie, după ce contractele vor expira. Anunţul a fost făcut printr-un text pe prima pagină a site-ului Ştirile Pro TV, distribuită masiv pe toate conturile de Facebook ale trustului, inclusiv de vedete, dar şi prin bannere afişate pe toate site-urile pe care Pro le deţine.

Mai mult, reprezentanţii postului au subliniat că „în pofida ofertelor, Telekom şi NextGen nu au agreat un nou contract", dar şi că „se depun toate eforturile astfel încât abonaţii acestora să poată urmări în continuare canalele Pro TV".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE