TITULARIZARE 2013. CONSTANȚA: Proba scrisă la titularizare, subiecte și bareme

Postat la: 30.07.2013 - 16:50 | Scris de: Viorica Ispas

0

Candidații din CONSTANȚA care doresc să devină cadre didactice s-au prezentat, marți, să susțină proba scrisă a examenului de titularizare 2013. Examenul a început la ora 10.00 și a durat patru ore.

Ministerul Educației Naționale a organizat, marți, 30 iulie, proba scrisă din cadru concursului de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar. În CONSTANȚA, la examen s-au înscris sute de candidați care au obţinut cel puţin nota 5 la inspecţiile speciale sau probele practice desfăşurate în perioada 27 mai - 28 iunie.

Primele rezultate la examenul de titularizare 2013 vor fi afișate pe data de 5 august. Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare în zilele de 5 august, până la ora 21.00, respectiv 6 august, până la ora 15.00.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de centrele de concurs în zilele de 9 şi 12 august 2013, iar repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă determinată, în data de 14 august 2013.

VEZI aici SUBIECTELE și BAREMELE din CONSTANȚA

Vezi aici mai multe despre TITULARIZARE 2013 în CONSTANȚA

VEZI lista candidaților și posturile din CONSTANȚA

PUTETI CITI SI...
DE ACELASI AUTOR...
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

 • Sedinta cu scantei la PSD. Ion Iliescu spre Ioan Rus: "Ma faci pe mine comunist?"

  Liderii PSD se aduna joi, incepand cu ora 12:00, pentru a analiza esecul inregistrat la alegerile prezidentiale, precum si viitorul partidului, dar si al Guvernului. principalul subiect pe care l-au dezvaluit presei, oficial, ar fi data viitorului Congres al partidului, unde ar trebui sa se aleaga si noul presedinte, iar, pe surse, Victor Ponta ar urma sa-si depuna mandatul, cum a promis, in caz de esec in alegeri, si, eventual sa fie reales.

 • Maghiarii părăsesc barca puterii. UDMR iese de la guvernare

  Kelemen Hunor, președintele UDMR a anunțat joi că s-a decis ieșirea de la guvernare. Maghiarii își motivează decizia prin faptul că la alegerile prezidențiale din 16 noiembrie, Klaus Iohannis a primit un vot masiv în secuime, acolo unde se află alegătorii tradiționali ai UDMR. 

 • Lovitura sub centura! UDMR iese de la guvernare

  "Trebuie sa va spun ca am facut un calcul si am constatat ca si fara noi dl Ponta are majoritate, nu depinde de prezenta noastra. Nu vrem sa dam jos guverne, nu exista nicio astfel de intentie de a da vot negativ guvernului care si fara noi va functiona.", a declarat Kelemen Hunor, presedintele UDMR la intalnirea liderilor maghiari.

 • Revoltător! Băsescu l-a decorat pe Marcel Opriș, cel căruia Ponta i-a cerut demisia după accidental aviatic din Apuseni

  Marcel Opriș, șeful Serviciului de Telecomunicații Speciale, unul dintre personajele central în scandalul izbucnit după accidental aviatic din Apuseni, a fost decorat de președintele Traian Băsescu. Decorarea lui Opriș vine la doar câteva luni după ce premierul Victor Ponta i-a cerut demisia și președintele a refuzat acest lucru. 

 • Dan Voiculescu pe lista rechinilor de presa intocmita de New York Times

  Printre cei interesati de achizitiile in presa in regiune este inclus, de catre New York Times, intr-un amplu articol pe tema acestui fenomen, si Dan Voiculescu. In Europa de Est, oligarhii locali si grupurile de investitii, unii cu legaturi directe cu conducerea politica a tarii, cumpara ziare si alte companii de presa, ceea ce provoaca ingrijorari cu privire la libertatea presei.

 • Cine a fost Matteo Cassani, directorul Enel care a murit după ce a căzut de pe o clădire

  Matteo Cassani,. Directorul Elen energie și Enel Muntenia a fost găsit fără viață în fața sediului clădirii după ce a căzut de pe acoperiș. Cel mai probabil este vorba de o sinucidere, dar polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului. 

 • Directorul Cassani a cazut de pe sediul Enel. Crima in stil mafiot? Legaturile italienilor cu celebra Stidda

  Directorul general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia, Matteo Cassani, a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea instituției, de pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală. Inca de la inceput s-a pus problema ca moartea e extrem de suspecta. Matteo Cassani putea sa fi cazut in urma unui accident de munca, ar fi putut fi impins de pe cladire, sau s-ar fi sinucis. Acestea sunt deocamdata ipotezele de lucru ale criminalistilor.

 • Lovitură pentru Petrolul. Finanțatorul, Dan Capră, arestat preventiv

  Judecătorii au admis solicitarea procirorilor DIICOT și au decis reținerea, pentru 30 de zile a finanțatorului echipei Petrolul, Daniel Capră, într-un dosar de evaziune fiscală. De asemenea, au mai fost arestați preventiv fratele acestuia, Nicolae Capră și directorul general al clubului, Marius Bucuroiu. Prejudiciul din dosar este de 15.4 milioane de euro.

 • Acciza pe 2015 nu va mai fi calculata in euro

  Acciza nu va mai fi calculată în euro din 2015, ci în lei, iar cursul la care se va face transformarea este cel folosit anul acesta, de 4,738 lei pentru un euro au spus surse din Ministerul Finanţelor pentru ECONOMICA.NET Potrivit Codului fiscal, cursul la care ar fi trebuit să se calcul ...

 • Acciza pe 2015 nu va mai fi calculata in euro

  Acciza nu va mai fi calculată în euro din 2015, ci în lei, iar cursul la care se va face transformarea este cel folosit anul acesta, de 4,738 lei pentru un euro au spus surse din Ministerul Finanţelor pentru ECONOMICA.NET Potrivit Codului fiscal, cursul la care ar fi trebuit să se calcul ...

DIN CATEGORIE

 • TOP CITITE
 • TOP COMENTATE

Sondaj Ziua News

  • Va demisiona Victor Ponta din PSD?

  • VOTEAZA