Cauti un job?
Cauti un job?

TITULARIZARE 2013. Edu.ro: Rezultate la examenul de titularizare

Postat la: 04.08.2013 - 16:24 | Scris de: Anamaria Cadiș

1

Rezultatele la examenul de titularizare vor fi publicate pe site-ul Edu.ro pe data de 5 august. Peste 88% dintre candidații așteptați la proba scrisă a examenului de titularizare 2013 s-au prezentat la examen.

Potrivit Ministerului Educației Naționale, la proba scrisă pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată marţi, 30 iulie, în 97 de centre de examen, s-au prezentat 32.374 de candidaţi (88,48%) dintr-un total de 36.587 de candidate care au obţinut dreptul de a participa.

Pe edu.ro s-a anunțat că 53 de candidaţi au fost eliminaţi din cauza unor tentative de fraudă, cei mai mulţi în judeţele Mehedinţi - 8 şi Constanţa - 5, iar 7,6% dintre candidaţi s-au retras din motive personale sau medicale.

"Lucrările scrise vor fi evaluate de comisii specializate organizate, pe discipline, la nivel naţional, în 11 centre de evaluare. Primele rezultate afişează luni, 5 august, în fiecare centru de examen. Contestaţiile se înregistrează în perioada 5-6 august la sediile inspectoratelor şcolare judeţene. Afişarea rezultatelor finale are ca termen data de 8 august", se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Educației Naționale.

Repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă nedeterminată va avea loc la nivelul centrelor de concurs, în zilele de 9 şi 12 august. Miercuri, 14 august, se va desfăşura repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă determinată, tot la nivelul centrelor de concurs.

Reamintim că pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, sesiunea 2013, au fost publicate 6.074 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată (3.141 în mediul urban şi 2.933 în mediul rural).

VEZI aici rezultatele la TITULARIZARE 2013

PUTETI CITI SI...
DE ACELASI AUTOR...
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

DANA, 5 august 2013 08:30

Cum este posibil ca anul trecut in barem sa apara punctaj si pt limbajul folosit, iar anul acesta nu? (la matematica) Cum se lasa la aprecierea celui care corecteaza daca am scris sau nu corect?

0
0

ULTIMA ORA

 • DNA CONSTANȚA cere ARESTAREA preventivă a lui NICUȘOR CONSTANTINESCU

  Procurorii DNA au înaintat Tribunalului Constanţa o nouă cerere de arestare preventivă a preşedintelui CJ Constanţa, NICUȘOR CONSTANTINESCU. Dacă prima cerere a fost făcută de către DNA Bucureşti, noua solicitare vine de la procurorii anticorupţie din Constanţa, într-un alt dosar, cel în care Constantinescu este acuzat de abuz în serviciu pentru că a refuzat să asigure finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.

 • Raiffeisen: În atenţia acţionarilor şi deţinătorilor de obligaţiuni simboluri RBRO16 şi RBRO19

  Raiffeisen Bank SS îşi informează acţionarii şi deţinătorii de obligaţiuni, simboluri RBRO16 şi RBRO19, că Raportul aferent primelor şase luni ale anului 2014 este disponibil pe site-ul www.raiffeisen.ro, secţiunea "Despre Raiffeisen Bank/Deţinători de obligaţiuni" şi la Bursa de Valori Bucureşti, www.bvb.ro începând cu data de 29.08.2014.

 • Europa League. Tragere la sorţi cu noroc! Grupe accesibile pentru Steaua şi Astra

  Steaua şi Astra au fost echipele româneşti extrase la tragerea la sorţi care a avut loc în această după-amiază la Monaco. Steaua a făcut parte din urna a doua, în timp ce Astra a fost repartizată în cea de-a patra serie de echipe.

 • ULTIMUL sfârșit de săptămână fără TAXĂ de pod la FETEȘTI

  Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) a anunțat că din septembrie se reia taxa de pod la Fetești. Astfel, acesta este ultimul sfârșit de săptămână în care șoferii nu vor sta la coadă ca să plătească taxa.

 • Pacienții de la Spitalul Colentina, victimele Medical Ortovit SRL

  Medical Ortovit SRL, o societate privată al cărei domeniu de activitate este comerţul cu amănuntul al articolelor medicale şi ortopedice în magazine specializate, își desfășoară activitatea comercială chiar în saloanele Spitalului Clinic Colentina din București. Un reprezentant al firmei „umblă ca un poştaş" prin cele două secţii de chirurgie ale unităţii medicale, cu teancul de facturi şi chitanţierul după el, obligându-i pe pacienţi, astfel, să plătească diverse dispozitive şi materiale sanitare (folii incizie, pansamente, halate sterile pentru medici, etc.) care ar fi fost folosite în timpul intervenţiilor chirurgicale. Sumele colectate de la fiecare bolnav în parte sunt cuprinse între 150 şi 600 de lei.

 • Semiluna și ciocanul

  Stindardul roșu cu simbolul supremației populare - o cruce fără Dumnezeu între secera agricultorilor și ciocanul clasei muncitoare - părea că își trăiește ultimele fluturări odată cu implozia Uniunii Sovietice și cu zorii democrației globalizate. Când colo, o extrem de asemănătoare încrucișare - între semiluna islamistă și ciocanul intervenționismului american - se constituie într-o pecete nefastă pentru istoria zilelor noastre.

 • CURS VALUTAR: Euro începe să crească

  Banca Națională a României a anunțat pentru vineri, 29 august 2014, un curs al monedei euro de 4,4126 lei, în creștere cu 0,27% față de precedenta cotație a BNR.

 • Șeful FMI, în vizorul Justiției

  Christine Lagarde, directorul general al FMI, este inculpată pentru ”neglijență” într-o cauză din anul 2008, când era ministru de Finanţe al Franței și riscă un an de închisoare şi o amendă de 15.000 de euro.

 • ȘOVA: Iohannis este un traseist care strigă împotriva traseismului

  Purtătorul de cuvânt al PSD, DAN ȘOVA, consideră că liderul PNL KLAUS IOHANNIS este "un traseist care strigă împotriva traseismului", menționând că cei din Alianța Creștin-Liberală trebuie să „înceteze cu circul".

 • CURTEA DE ARGEȘ: Cocktail-uri Molotov ARUNCATE pe două case

  Două familii au trăit clipe de groază, după ce locuințele le-au fost incendiate cu cocktail-uri Molotov. Oamenii spun că au auzit un zgomot puternic, ca de tunet urmat de o explozie, care a luminat întreaga casă. În acest moment poliţiştii au început cercetările în acest caz şi încearcă să identifice autorii.

DIN CATEGORIE

 • TOP CITITE
 • TOP COMENTATE

Sondaj Ziua News

  • Credeţi că OUG care le-ar permite aleşilor să îşi schimbe partidul politic fără a avea de suferit consecinţe este o măsură bună?

  • VOTEAZA
  • Aţi fi dispus să participaţi la "Ice Bucket Challenge", inclusiv cu o donaţie?

  • VOTEAZA