Cauti un job?
Cauti un job?

TITULARIZARE 2013 edu.ro. SIBIU: rezultate titularizare

Postat la: 04.08.2013 - 19:20 | Scris de: Viorica Ispas

0

Rezultatele la examenul de titularizare în județul SIBIU, vor fi publicate pe site-ul Edu.ro pe data de 5 august. Peste 88% dintre candidații așteptați la proba scrisă a examenului de titularizare 2013 s-au prezentat la examen.

Potrivit Ministerului Educației Naționale, la proba scrisă pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată marţi, 30 iulie, în 97 de centre de examen, s-au prezentat 32.374 de candidaţi (88,48%) dintr-un total de 36.587 de candidate care au obţinut dreptul de a participa.

"Lucrările scrise vor fi evaluate de comisii specializate organizate, pe discipline, la nivel naţional, în 11 centre de evaluare. Primele rezultate afişează luni, 5 august, în fiecare centru de examen. Contestaţiile se înregistrează în perioada 5-6 august la sediile inspectoratelor şcolare judeţene. Afişarea rezultatelor finale are ca termen data de 8 august", se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Educației Naționale.

Repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă nedeterminată va avea loc la nivelul centrelor de concurs, în zilele de 9 şi 12 august. Miercuri, 14 august, se va desfăşura repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă determinată, tot la nivelul centrelor de concurs.

Vezi aici mai multe despre TITULARIZARE 2013 în SIBIU

VEZI rezultatele din SIBIU

PUTETI CITI SI...
DE ACELASI AUTOR...
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

 • CCR: Sute de pensii vor fi RECALCULATE

  CCR a decis RECALCULAREA tuturor PENSIILOR ce le revin persoanelor care s-au pensionat în perioada ianuarie - noiembrie 2013, după ce a stabilit că legiuitorul a aplicat în mod eronat o decizie anterioară a curţii.

 • FLAVIUS STOICAN a refuzat o ofertă de 25.000 de euro pe lună!

  DINAMO şi-ar fi putut pierde antrenorul principal dacă FLAVIUS STOICAN ar fi dat curs ofertei excepţionale primită de la un club din Arabia Saudită. STOICAN şi-a motivat decizia de a continua la DINAMO spunând că nu vrea devină ...

 • FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, oficial în faliment! Mititelu: "Vom reveni în 2015!"

  FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, echipa lui Adrian Mititelu, care s-a retras din campionat la începutul anului, a fost declarată oficial în faliment, în urma unei decizii a judecătorilor de la Tribunalul Braşov.

 • Moartea vine de la ţară!

  Sunt aproape convins că hârca s-a sălăşluit în cătunele şi satele românilor pe care le-a cărat îndărăt, în uitare, pentru a cuibări vremelnic şi a plecat ţanţoşă la oraş, mândră că a veştejit matca neamului. Intram, mai deunăzi, în sat de câmpie drag mie din cauza rămăşiţelor de rude pe care le cinstesc cu înţelepciunea anilor ce s-au adunat pe răboj şi cu amăreala gândului că am risipit o viaţă alergând în afara « cercului », lăsându-mi apropiaţii să se împrăştie şi să se înstrăineze, în uitata povaţă a bunicului matern, adevărat cap de familie!

 • OBAMA driblează ONU și RUSIA pentru SIRIA. Virtuoasa Coaliție

  SUA fabrică un consens pentru o intervenție militară cu obiective strategice mascate: îngrădirea Rusiei și consolidarea propriului acces la resursele din Orientul Mijlociu. Exact ca în Irak, în 2003, SUA are nevoie de mimarea unui consens internațional pentru a interveni în Siria. Exact ca în Irak, în 2003, obiectivele oficiale ale SUA nu corespund cu motivele de fond ale intervenției...

 • IZAURA ANGHEL, fiica lui BERCEA MONDIAL, a fost REȚINUTĂ

  IZAURA ANGHEL, fiica interlopului Sandu Anghel, zis BERCEA MONDIAL, a fost REȚINUTĂ pentru 24 de ore de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

 • Eforturile NASA pentru a monitoriza ASTEROIZII care pot fi periculoși pentru Terra sunt INSUFICIENTE

  Un RAPORT al NASA evidențiază faptul că eforturile depuse de Agenția Spațială Americană pentru a monitoriza ASTEROIZII care au potențialul de a deveni o amenințare reală pentru Pământ şi pentru a elabora strategii de protecţie sunt complet INSUFICIENTE.

 • Cancerul de col uterin, depistat printr-un simplu test urinar

  Un simplu test urinar ar putea depista cancerul de col uterin, încă din faze incipiente, se arată într-un studiu publicat, miercuri, în Marea Britanie. Este vorba de testul prin care este depistat virusul HPV, responsabil de apariţia celor mai multe cazuri de cancer cervical, şi ar putea deveni o alternativă acceptabilă comparativ cu testul tradiţional, "Babeş Papanicolau". 

 • Referendumul pentru INDEPENDENȚA SCOȚIEI, o cutie a Pandorei cu efecte în ARDEAL

  Referendumul de joi, prin care cetățenii din Scoția sunt întrebați dacă vor ca țara lor să devină independentă, ieșind din componența Regatului Unit al Marii Britanii, vine într-o perioadă în care există o serie de controverse și în țara noastră, privind proiectul UDMR de autonomie a Ținutului Secuiesc.

 • IZAURA ANGHEL, AUDIATĂ pentru dare de mită

  IZAURA ANGHEL, fiica interlopului SANDU ANGHEL, cunoscut sub numele de BERCEA MONDIAL, a fost reţinută de procurorii anticorupţie, anunţă Antena 3.

DIN CATEGORIE

 • TOP CITITE
 • TOP COMENTATE

Sondaj Ziua News

  • Credeți că Traian Băsescu sprijină voalat victoria electorală a lui Victor Ponta la prezidențiale?

  • VOTEAZA
  • V-ați prezenta la vot dacă unicii candidați la prezidențiale ar fi Elena Udrea și Monica Macovei?

  • VOTEAZA