TITULARIZARE 2013. VASLUI: Rezultate titularizare

Postat la: 04.08.2013 - 18:42 | Scris de: Viorica Ispas

0

Rezultatele la examenul de titularizare în județul VASLUI vor fi publicate pe site-ul Edu.ro pe data de 5 august. Peste 88% dintre candidații așteptați la proba scrisă a examenului de titularizare 2013 s-au prezentat la examen.

Potrivit Ministerului Educației Naționale, la proba scrisă pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată marţi, 30 iulie, în 97 de centre de examen, s-au prezentat 32.374 de candidaţi (88,48%) dintr-un total de 36.587 de candidate care au obţinut dreptul de a participa.

"Lucrările scrise vor fi evaluate de comisii specializate organizate, pe discipline, la nivel naţional, în 11 centre de evaluare. Primele rezultate afişează luni, 5 august, în fiecare centru de examen. Contestaţiile se înregistrează în perioada 5-6 august la sediile inspectoratelor şcolare judeţene. Afişarea rezultatelor finale are ca termen data de 8 august", se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Educației Naționale.

Repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă nedeterminată va avea loc la nivelul centrelor de concurs, în zilele de 9 şi 12 august. Miercuri, 14 august, se va desfăşura repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă determinată, tot la nivelul centrelor de concurs.

VEZI rezultatele în VASLUI aici

 

PUTETI CITI SI...
DE ACELASI AUTOR...
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

 • Geoana, Vanghelie si Sova, exclusi din PSD la sedinta Comitetul Executiv National

  Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova, conform unor surse social-democrate. Sursele citate au menţionat că au existat în CExN două propuneri, una de suspendare şi una de excludere, fiind votată cea de excludere. Propu ...

 • Geoana, Șova și Vanghelie, EXCLUȘI din PSD

  Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova. "Am ieşit din sală pentru că mi-a fost greaţă! Pe mine nu mă mai interesează, în acest moment, niciun plan cu PSD-ul. Acest rezultat s-a încercat să se aranjeze de o ...

 • Sedinta cu scantei la PSD. Geoana, Vanghelie si Sova, exclusi din partid

  Liderii PSD se aduna joi, incepand cu ora 12:00, pentru a analiza esecul inregistrat la alegerile prezidentiale, precum si viitorul partidului, dar si al Guvernului. principalul subiect pe care l-au dezvaluit presei, oficial, ar fi data viitorului Congres al partidului, unde ar trebui sa se aleaga si noul presedinte, iar, pe surse, Victor Ponta ar urma sa-si depuna mandatul, cum a promis, in caz de esec in alegeri, si, eventual sa fie reales.

 • UDMR iese de la guvernare. HUNOR: Stabilitatea politica nu depinde de participarea noastra la guvernare

  UDMR a decis să iasă de la guvernare, a anunţat, joi, liderul Uniunii, Kelemen Hunor, precizând că aceasta este o recomandare a Consiliului Permanent al Uniunii, iar decizia urmează să fie validată în şedinţa CRU din 13 decembrie. Kelemen Hunor a spus că în urma alegerilor preziden ...

 • Vanghelie afirma ca nu are o problema cu "excluderile" din PSD

  Marian Vanghelie, vicepreşedinte PSD, a declarat, joi, că nu are ”o problemă” în legătură cu excluderea din partid, spunând că pot fi ”persoane supărate”, dar lucrurile ”trebuie analizate serios” şi că un congres ar trebui să fie în februarie sau martie. Întrebat înainte de Cex al PSD în legătură cu ...

 • Schimb dur de replici intre liescu si Rus, in sedinta Comitetului Executiv al PSD

  Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu şi liderul Grupului de la Cluj, Ioan Rus, ar fi avut un schimb dur de replici în timpul Comitetului Executiv al PSD, desfăşurat în această după-amiază la sediul central din Kiseleff. În aceaşi şedinţă, premierul Victor Ponta le-a prezentat liderilor PSD pla ...

 • Dragnea ii face culoar lui Ponta la Congres. Vrea ca Geoana sa fie exclus din PSD

  Surse din interiorul sedintei Comitetului Executiv National al PSD au confirmat ca a avut loc, totusi, o discutie privind reactiile dizidentilor din partid dupa pierderea alegerilor de catre Victor Ponta. In sedinta, insa, Dan Sova, cel care ceruse ca Liviu Dragnea sa faca un pas in spate dupa esec, a fost impaciuitor, n-a mai cerut nicio demisie, dimpotriva, a militat pentru unitatea partidului.

 • 28 noiembrie. Apare Piramida energetica de peste Sfinxul din Bucegi (VIDEO)

  În fiecare an, pe 28 noiembrie, zeci de oameni urcă la celebrul Sfinx. Cu toţii speră să vadă, la apus, cum razele soarelui contruiesc o piramida energetică, în jurul chipului sculptat în piatră.

 • Noua Dreapta condamna mitingul ungurilor pentru Autonomie de pe 27 noiembrie

  "Noua Dreaptă condamnă iniţiativa separatiştilor de la Partidul Civic Maghiar de a organiza un miting autonomist în municipiul Sfântu Gheorghe, cu doar două zile înainte de Ziua Naţională a României. Constatăm cu tristeţe cum astfel de manifestări provocatoare au devenit o cutumă nefericită a partidelor etnice maghiare, scopul evident al separatiştilor fiind acela de a tensiona relaţiile dintre etnicii români şi secuii maghiarofoni înainte de cea mai importantă sărbătoare naţională.", se spune intr-un comunicat al Noii Drepte, semnat de liderul Tudor Ionescu.

 • Nou cutremur in Vrancea, joi, la ora 16,40, la o saptamana dupa cel de 5,7 grade

  Un nou cutremur s-a produs in Vrancea joi la ora 16,40 cu epicentrul spre Buzau. Cutremurul a avut 3,2 grade magnitudine pe scara Richter si nu a fost resimtit la Bucuresti. Cutremurul n-a facut pagube.

DIN CATEGORIE

 • TOP CITITE
 • TOP COMENTATE

Sondaj Ziua News

  • Va demisiona Victor Ponta din PSD?

  • VOTEAZA