Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vagoane in flacari, in Gara de Nord din Timisoara. Un om a murit

Postat la: 08.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Au ars ca o torta mai multe vagoane dezafectate, in Gara de Nord din Timisoara, joi dimineata. La primele ore ale diminetii, pompierii au fost chemati sa stinga flacarile ce cuprinsesera mai multe vagoane ale unui tren.

„In jurul orei 05:00, ISU Timis a fost solicitat sa intervina pentru lichidarea unui incendiu la vagoane dezafectate, in Gara de Nord din Timisoara. La locul interventiei s-au deplasat 4 autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autocisterna, o autoscara mecanica, o autosanitara SMURD, un ofiter si 16 subofiteri. In urma incendiului au ars elementele combustibile din doua vagoane.
Din nefericire, s-au inregistrat o victima carbonizata si o victima cu arsuri de gradul 2 si 3, care a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale", transmit reprezentantii ISU Banat.

Cel mai probabil, cei care se aflau in vagoane in momentul in care a izbucnit incendiul sunt oameni ai strazii, care obisnuiesc sa se adaposteasca de frig in gara. Pompierii urmeaza sa stabileasca cu exactitate de la ce a pornit incendiul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE