Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Facebook: Instagram Stories a ajuns la 150 de milioane de utilizatori

Postat la: 12.01.2017 - 10:32 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Facebook a anunțat că Instagram Stories a trecut de 150 de milioane de utilizatori, ocazie cu care va începe să afişeze şi reclame. Versiunea Stories a Instagram a fost lansată în luna august a anului trecut, aceasta fiind copiată de la Snapchat, așa cum s-a întâmplat cu multe alte aplicații.

Secţiunea care afişează fotografii şi înregistrări video timp de numai 24 de ore din momentul în care au fost realizate a depăşit 150 de milioane de utilizatori zilnici din cei 300 de milioane de utilizatori zilnici pe care îi numără Instagram. Practic, jumătate din utilizatorii aplicaţiei accesează secţiunea Stories.

Pentru a monetiza această facilitate, Instagram va începe să afişeze reclame. Pentru a urmări modul în care performează reclamele, conturile business de Instagram vor avea la dispoziţie o secţiune de analiză, unde vor putea vedea parametrii de performanţă ai reclamelor precum afişări sau comentarii.

Reclamele vor fi vândute la clasica mie de afişări, iar preţul va fi stabilit prin licitaţie. Orice vizualizare, indiferent de durată, va fi contorizată drept afişare. Pentru început, nici imaginile şi nici clipurile video nu vor fi însoţite de butoane sau link-uri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE