Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Parteneriat turistic româno-canadian pentru vacanțe pe șase continente

Postat la: 15.02.2017 - 07:57 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Compania Eximtur Cluj Napoca a devenit de ieri partener pentru România al rețelei globale de business travel - Uniglobe Travel International cu sediul central în Vancouver, Canada. "Afilierea la Uniglobe ne oferă accesul la un sistem internațional mai performant de management al călătoriilor cu scop de afaceri.

Deschiderea spre tehnologie de vârf, programe informatice și sisteme de rezervări care optimizează prețuri și tarife, gestionarea mai operativă a solicitărilor clienților, accesul la furnizori atent selectați și validați de rețeaua globală, sunt principalele avantaje ale afilierii la Uniglobe și le vom transpune în servicii mai bune oferite clienților noștri corporate.", a declarat pentru ZIUAnews Lucia Nora Morariu, CEO Eximtur.

„Acest parteneriat este avantajos pentru ambele părți. Sfera noastră de acțiune la nivel global va aduce avantaje semnificative companiei Eximtur și clienților săi, în timp ce notorietatea puternică pe care o are Eximtur în România va consolida recunoașterea brandului nostru pe plan local.", a precizat, ieri, la Bucuresti Derek Hearl-Maunder, președinte UNIGLOBE pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Trebuie precizat ca Eximtur a fost înființată în 1993 si deţine la ora actuala 28 de agenții proprii şi francizate, în 19 orașe din România. La sfarsitul anului 2016, compania avea un număr de 156 angajaţi, iar activitatea este organizată în patru divizii: business travel și organizare evenimente, leisure travel, incoming și școala de turism. Anul trecut, compania a deservit un număr de 236.000 de clienţi, înregistrand o cifră de vânzări de 47.000.000 euro și un profit de 300.000 euro, platind statului român taxe şi impozite în valoare de peste 1.000.000 euro.

Uniglobe Travel International activează în domeniul business travel și leisure travel de mai bine de 30 de ani, deservind la nivel global, un portofoliu de clienți din peste 60 de țări, de pe 6 continente. Folosind tehnologii moderne de stabilire a tarifelor optime din partea prestatorilor direcți de servicii, pentru a oferi servicii de travel management de top și pentru a economisi timpul și banii clienților în planificarea călătoriilor de afaceri sau a vacanțelor, Uiniglobe Travel International raportează un volum anual de vânzări de 5 miliarde USD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE