Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Uite cum fac actritele filme porno pentru urşii Panda

Postat la: 21.03.2017 - 08:03 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Urşilor Panda, site-ul pentru adulţi Pornhub a lansat o provocare care s-a bucurat de un succes imens. „Faceţi sex în stil Panda pentru că ursuleţii au uitat cum se face!" a fost îndemnul.

Primele care au trecut la fapte au fost Kimmy Granger şi Nicole Aniston. Filmuleţul realizat de ele poate fi vizionat contra cost pe Internet, o vizionare costând 125 de dolari. Banii vor fi donaţi unui fond de susţinere a programului de salvare a acestei specii de urşi pe cale de dispariţie. Însă cercetătorii chinezi au ţinut să precizeze pentru ziarul britanic "The Sun" că filmul va fi arătat inclusiv animăluţelor care au mari probleme de „inspiraţie" atunci când vine vorba de sex.

În anii precedenţi cercetătorii au testat cu succes filmele pentru adulţi pentru a inspira cupluri de maimuţe, rechini şi alte mamifere aflate în captivitate pentru a face sex. „Eu iubesc la nebunie urşii Panda. Am fost devastată să aflu că sunt pe cale de dispariţie din cauză că li s-a restrâns arealul şi nu s-au adaptat vieţii în captivitate. Sper ca filmul meu să îi inspire şi să avem mulţi pui frumoşi la anul", a declarat Kimmy Granger pe site-ul pentru adulţi. Urşii Panda trăiesc în sudul Chinei şi se hrănesc cu bambus. În 2007, la nivel mondial mai trăiau doar 266 de exemplare, fiind declarată specie pe cale de dispariţie. În 2015, populaţia de Panda a ajuns la 1.864 datorită eforturilor cercetătorilor de salvare a speciei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE