Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Paparazzi: ALEXANDRU CUMPĂNAȘU, flirt cu o brunetă în Dorobanţi

Postat la: 27.07.2014 - 13:32 | Scris de: Ziua News

1

În timp ce implementează integritatea în Ministerul Dezvoltării, condus de Liviu Dragnea, Alexandru Cumpănaşu are timp să se răsfeţe cu câte un ceai, pe la cafenelele din Dorobanţi. La una dintre aceste terase l-au surprins şi fotoreporterii ZIUAnews, la începutul săptămânii trecute, însă nu singur, ci în compania unei frumoase brunete, care a reuşit să capteze privirile coordonatorului AID pe toată durata întâlnirii.

La începutul săptămânii trecute, reprezentanţii Asociației pentru Implementarea Democrației (AID) au anunțat că sunt în căutarea unui "formator", cu ajutorul căruia vor să-i înveţe pe angajaţii Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) - dar şi din alte structuri aflate în subordinea acestuia -, cum se stârpeşte corupţia. În aşteptarea persoanei potrivite pentru această "misiune imposibilă", directorul AID s-a gândit să "implementeze" farmecul personal la o întâlnire relaxantă cu o domnişoară, pe care a invitat-o la o terasă în Dorobanţi.

Se pare că întâlnirea nu a început prea bine, deşi fostul lider TNL Olt, îmbrăcat la patru ace, a adoptat din start o postură de "cocoş" sigur pe el, stând picior peste picior, dar cu un genunchi mult deasupra nivelului mesei.

Talismanul norocos, în buzunarul de la piept

După gesturile mâinilor şi mimica vădit nemulţumită, cu buzele ţuguiate, bruneta părea a-i reproşa ceva companionului său. Au urmat câteva explicaţii din partea lui Cumpănaşu, însă nu au fost prea convingătoare pentru tânăra doamnă, care a continuat să-şi exprime nemulţumirea. Nici fresh-ul şi cafeaua pe care i le-a adus ospătarul nu au avut darul de a-i schimba starea de spirit.

Singurul lucru care i-a readus zâmbetul pe buze frumoasei brunete se pare că a stat ascuns, în tot acest timp, în buzunarul interior al sacoului lui Cumpănaşu. Odată ce misterul a fost devoalat, printr-un gest demonstrativ al şefului AID, fruntea brunetei s-a înseninat, iar zâmbetul nu i-a mai părăsit chipul până la finalul întâlnirii.

„Nu-mi aduc aminte. Posibil să fie de pe la vreun minister"

Contactat de reporterii ZIUAnews, Alexandru Cumpănaşu a spus că nu-și amintește cine este misterioasa brunetă pe care o sorbea din priviri la cafeneaua din Dorobanți.

„Cam asta înseamnă munca mea: să ies la cafenele și să stau de vorbă cu tot felul de oameni. Am foarte multe întâlniri, cu foarte multă lume și sunt foarte multe doamne și domnișoare. Nu-mi aduc aminte", susține Cumpănașu, care a precizat că, în ziua respectivă, știe doar că s-a întâlnit „cu ambasadorul american". „Este posibil să fie de pe la vreun minister cu care am lucrat", a fost singurul detaliu pe care directorul AID a acceptat să-l devoaleze și nici măcar o fotografie cu bruneta nu i-a reîmprospătat memoria.

Cele două ministere cu care ONG-ul condus de Cumpănaşu a colaborat în ultima perioadă sunt: Ministerul Sănătăţii (MS) şi Ministerul Administrației și Internelor (MAI).

Monica COSAC
Foto: Andrei FLORE

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE