Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


„Happy - We are from Bucharest", videoclipul care răspândeşte fericirea în lume VIDEO

Postat la: 13.02.2014 - 13:40 | Scris de: Ziua News

0

Bucureştenii se alătură campaniei de răspândire a fericirii în lume, iniţiată de doi regizori francezi, care presupune realizarea unui clip interactiv, în care oamenii dansează pentru oraşul lor. Pentru Capitală au dansat, printre alţii, Sore Mihalache, Andi Vasluianu, Adina Galupa sau Raluca Aprodu.

Ideea unui clip în care oamenii dansează pentru oraşul lor le-a venit regizorilor francezi Clement Durou şi Pierre Dupaquier, care au realizat primul clip interactiv de 24 de ore.

Zeci de filmuleţe au fost realizate în toate colţurile lumii, pornind de la acest clip. Virgil Nicolaescu a pus Bucureştiul pe harta celor care răspândesc fericirea în lume.

A realizat un videoclip pentru melodia Happy a lui Pharrell Williams, în care oameni obişnuiţi dansează alături de vedete. Sore Mihalache, Andi Vasluianu, Adina Galupa, Ioana Picos şi Raluca Aprodu se numără printre cei care au participat la realizarea proiectului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE