Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Adrian Sârbu se mută la RCS-RDS cu toţi "greii" pe care i-a inventat în ultimii 17 ani

Postat la: 21.08.2013 - 14:25 | Scris de: Ziua News

0

Adrian Sârbu a demisionat, miercuri, din funcția de Președinte şi Chief Executive Officer (CEO) ale companiei Central European Media Enterprises Ltd care deține și televiziunea PRO TV. Sârbu a fost în fruntea CME timp de aproape 20 de ani. ZIUAnews a anunțat încă de anul trecut că acesta va pleca la Digi.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de CME "Adrian Sârbu a jucat un rol decisiv în cadrul companiei pentru aproape două decenii. A început ca partener al CME în 1995, când compania a lansat postul PRO TV pe piaţa din România. Ulterior, din 2007 până în 2009, a ocupat funcţia de Chief Operating Officer al companiei. Din 2009 a fost Preşedinte şi CEO al CME".

În același comunicat Ronald Lauder, fondatorul CME şi şeful boardului directorul al CME, îi mulțumește lui Sârbu pentru activitatea depusă. "În toată această perioadă, Adrian a creat şi implementat strategia multichannel pentru CME şi divizia new media. Şi-a îndeplinit cu succes atribuţiile de CEO, reuşind să menţină compania în poziţia de lider de piaţă într-un context macroeconomic foarte dificil şi într-o perioadă de tranziţie a industriei media. Îi suntem recunoscători lui Adrian pentru toate aceste realizări şi ne dorim să continuăm colaborarea şi în viitor", spune Ronald Lauder.

Anul trecut ZIUAnews anunța că Adrian Sârbu va pleca de la PRO TV împreună cu toate vedetele pe care le-a creat în cei 17 ani cât a condus televiziunea.

E clar: colosul media Time Warner Inc. a preluat pachetul majoritar de acţiuni la PRO TV SA şi urmează schimbări majore la toate nivelurile de conducere. Boss-ul Adrian Sârbu se refugiază sub aripa generoasă a firmei RCS-RDS: discuţiile ultrasecrete cu Zoltan Teszari s-au purtat la Praga şi Budapesta. Sârbu va fi co-partener şi va manageria toate produsele media ale acesteia în România, Ungaria şi Slovacia.

În curând, RCS-RDS se va extinde în alte două ţări. Se preconizează astfel crearea celui mai mare trust media din Europa Centrală şi de Est. Costi Mocanu, fost director general la PRO TV SA, va conduce divizia media RCS-RDS din România, iar "aghiotantul" său dintotdeauna, Felix Drăghici, va superviza întreaga activitate a canalelor Digisport. Nume grele şi personal competent din toate departamentele PRO îşi vor urma mentorii. Vor încerca împreună să rentabilizeze această mega-construcţie RCS-RDS, beneficiind de remuneraţii ameţitoare.

 

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE