Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Aranjament imobiliar de tip mafiot la Ministerul Transporturilor

Postat la: 29.01.2015 - 11:27 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministerul Transporturilor isi desfasoara activitatea in Palatul CFR care este administrat de o firma controlata de acesta institutie- Grup Exploatare si Intretinere Palat C.F.R. SA. In aceasta cladire au spatii inchiriate majoritatea companiilor si autoritatilor aflate sub tutela Ministerului Transporturilor. De la inceputul acestui an, Grup Exploatare si Intretinere Palat C.F.R. SA a inchiriat doua birouri (camerele 52 si 54) de la etajul 5 al Palatului CFR, aripa Grivita, catre operatorul privat de transport feroviar de calatori- Softronic SRL Craiova.

Insa, la prima vederea inchirierea acestor spatii nu ar fi vreo problema, dar, pe acelasi etaj isi desfasoara activitatea compania de stat CFR Calatori, care este in concurenta directa cu Softronic. Ca atare, angajatii de la firma privata intra permanent in birourile celor de la CFR Calatori, mai ales ca o sefa de la compania de stat (Tudora Ciovica) isi are fiul angajat la operatorul privat. Mai mult, angajatii de la Softronic isi plimba documentele prin Palatul CFR in mape inscriptionate cu CFR Calatori.

Practic, cei de la Softronic au acces permanent la documentele celor de la CFR Calatori. Daca Grup Exploatare si Intretinere Palat C.F.R. SA controlat de Ministerul Transporturilor a inchiriat spatiul pentru operatorul din Craiova chiar in usa celor de la CFR Calatori, de ce nu pune la dispozitie birouri si pentru ceilalati baieti destepti de la calea ferata, cum ar fi Gruia Stroica, Calin Mitica sau Costel Comana. Eventual cei de la Ministerul Transporturilor ar putea cere consultanta in acest sens lui Valentin Dorobantu, Mihai Nicolaiciuc sau Alexandru Noaptes!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE