Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Avertisment pentru Udrea la ginecolog: Să se ferească de Codruța Koveși și Adrian Murea, zis Doctor Moarte

Postat la: 13.03.2015 - 07:54 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elena Udrea tocmai ce a refuzat o vizita la ginecolog, la spitalul Gerota, stire care a fost preluata de mai multe publicatii, speculandu-se ca fosta blonda de la Cotroceni ar fi fos insarcinata si ca n-ar fi de dorit sa se afle acest lucru, cu toate ca o astfel de stare fizica i-ar fi putut inlesni eliberarea, inlocuirea masurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, la un pas de controlul judiciar.

O posibila explicatie pentru refuzul Elenei Udrea o aflam de la justițiabilul Dragoș Rișcanu, unul dintre cei păgubiți în Dosarul Microsoft, victimă a mașinațiunilor fostului ministru de Finanțe liberal, Sebastian Vlădescu și ale unui colonel chirurg al Internelor, care o avertizează pe Udrea, pe site-ul www.corupția.ro pe care îl administrează: „Stimată doamnă Elena Udrea, faceți tot posibilul să nu ajungeți la Gerota (Spitalul Ministerului Afacerilor și Internelor - n.n.) sub niciun motiv, oricare ar fi acela, dar mai cu seama pe mâna Doctorului Moarte (col. chirurg Adrian Murea - n.n.) asasin dovedit și unul dintre favoriții doamnei Kovesi".

„AVERTISMENT! Acest mesaj nu este o glumă proastă sau/și macabră, este un avertisment bazat pe experiențe personale, probe judiciare și informații verificate, începând cu anul 2001 până în prezent", mai precizează comunicatul.

De cine se poate teme Elena Udrea

Dr. Adrian Murea, colonel și chirurg la Spitalul Prof. Dr. Dimitrie Gerota, supranumit de presă Doctorul Moarte, a fost acuzat pentru că a folosit identitatea a doi muribunzi care îi erau pacienți, aflați în stare terminală, în furtul unor imobile de la adevărații proprietari. Inițial, procurorul Alexandra Șinc a disjuns persoana acestuia din rețeaua în care era implicat Murea, alături de amiralul Emil Dumitrescu zis Cico, personaj care a fost la un pas, la un moment dat, să-i devină socru.

Pentru meritele sale în albirea colonelului, Alexandra Șinc a avut o ascensiune fulminantă, pendulând de-atunci între Ministerul Justiției, CSM, INM, ÎCCJ și funcția de consilier al Procurorului General Tiberiu Nițu. Până la urmă, Doctorul Moarte a ajuns să în vizorul DNA, însă anchetarea sa trenează din anul 2005. Și asta în ciuda tuturor asigurărilor date de șefa Koveși, că la Direcție nu se mai află dosare mai vechi de doi ani...

De ce nu trimite procurorul Moraru anumite dosare în instanță de ani de zile

Cazul dr. Adrian Murea a fost repartizat procurorului Mihaela Moraru Iorga și de la data respectivă asupra acestuia s-a așternut un praf de două degete. Probabil că încă nu s-a primit încă ordinul „liber" la înalți ofițeri ai MAI, așa cum s-a dat în cazul politicienilor. Cert lucru, potrivit propriilor declarații, procuroarea de caz a fost avertizată voalat de către Cico Dumitrescu, atunci când acesta a fost citat pentru audieri, în urmă cu ani buni: „Doamnă procuror, vă văd tânără și competentă, aflată la începutul cariereri. Să știți că în trecutul fiecăruia se pot găsi câte ceva reprobabil..."

Procurul Moraru i-ar fi răspuns cu îndrăzneală, după cum ne-a relatat: „Căutați, domnule amiral, eu n-am de ce să mă ascund!". Dacă are sau n-are ce ascunde, numai ea știe. Însă e cât se poate de dubios că dosarul privind mafia imobiliară din jurul Doctorului Moarte e tras pe linie moartă de-atâta amar de ani.

Dosare ascunse sub preșul DNA de circa zece ani

În aceeași notă deloc favorabilă Spitalului Gerota s-a pronunțat și col. Nesterov, fost director al Direcției Cercetări Juridice din cadrul Inspectoratului General al Poliției, în urmă cu câțiva ani. Acesta a intrat telefonic într-o emisiune televizată în direct, pe tema investigării furtului cu acte false, de către col. Murea, a unui imobil aflat în proprietatea legală a lui Dragoș Rișcanu.

Întrebat dacă s-ar interna vreodată la Spitalul Gerota, acesta a răspuns cât se poate de tranșant, fără a-și motiva reacția: „Pentru nimic în lume n-aș comite o asemenea prostie, chiar dacă-aș fi la un pas de moarte. Acolo intri pe picioare și ieși cu ele înainte. Și nu recomand nimănui s-o facă".

În concluzie, temerile Elenei Udrea de a frecventa spitalul cu pricina, fie și pentru un simplu consult ginecologic, par a fi îndreptățite. La fel și avertismentul postat de Dragoș Rișcanu, ale cărui dosare în care are calitatea de parte vătămată trenează de circa zece ani la DNA, fără nicio explicație legală sau măcar coerentă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE