Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Obama pregateste un nou 9/11: Actiune terorista de amploare in cârca Rusiei

Postat la: 10.12.2014 - 23:54 | Scris de: ZIUA NEWS

1

Un raport alarmant pregătit de Direcția Generală a Statului Major General al Forțelor Armate Ruse (GRU) care a circulat astăzi la Kremlin arată că reuniunea de urgență care a avut loc sâmbătă dimineața la Moscova între președintele Putin și președintele francez François Hollande a fost determinată de descoperirea Direcției Generale pentru Securitate Externă a Franței (DGSE) a unei "La terreur spectaculaire" planificată de către regimul Obama. Redam in continuare indicii din acest raport, care ne-a atras atentia prin rigurozitatea documentarii.

Conform acestui raport, în dimineața zilei de sâmbătă 6 decembrie, președintele Hollande se întorcea din vizita oficială de stat în Kazahstan, atunci când avionul său a solicitat de urgență o deviere a traiectoriei de zbor către Aeroportul Internațional Vnukovo (Moscova), liderul francez "solicitând" să fie întâmpinat de președintele Putin după ce va ateriza.

Raportul continuă: după aterizare, Președintele Hollande a fost escortat împreună cu aparatul său de securitate către Terminalul 2 Guvernamental, în "camera de siguranță" care asigură protecția împotriva supravegherii electronice.

După "sosirea grabnică" a lui Putin și întâlnirea sa cu omologul francez, analiștii raportului GRU spun că Președintele Hollande, "vizibil marcat", a detaliat modul în care regimul Obama pune la cale organizarea unui steag-fals de proporții, un masiv atac terorist în care vina ar fi atribuită Rusiei, conform informațiilor oferite de DGSE.

În continuare, Președintele Hollande a prezentat îngrijorarea că Rusia ar fi obligată să răspundă SUA dar și-a exprimat și temerea că Franța ar putea fi afectată într-un mod catastrofal de un astfel de conflict, drept urmare întâlnirea sa cu Putin având scopul de a se asigura că nu s-ar întâmpla așa ceva.

Deși acest raport nu prezintă răspunsul și asigurările președintelui Putin, este de semnalat faptul că el a cerut desfășurarea imediată a sistemelor S-400 "Triumf", a rachetelor sol-aer Panțîr-S1 precum și a stației radar Kasta din centrul Moscovei, în această dimineață.

La fel de alarmant, mai precizează acest raport, este faptul că avertizarea președintelui Hollande a venit la o zi după ce Congresul SUA a adoptat ceea ce este, în esență, o declarație de război împotriva Federației Ruse.

Această declarație de război împotriva Federației Ruse a regimului Obama, cunoscută sub numele de "Rezoluția Camerei nr. 758" (și confirmată de GRU), a fost adoptată cu o majoritate covârșitoare, la 5 decembrie, fără cunoștința și/sau consimțământul populației din America. Acest fapt șocant este descris de către Profesorul de Economie de la Universitatea din Ottawa, Michel Chossudovsky, care a declarat: "Acest vot istoric care ar putea afecta viețile a sute de milioane de oameni din întreaga lume nu a primit practic nicio atenție din partea mass-media. Predomină o tăcere totală a mass-media."

Raportul GRU mai arată ca fostul Congressman Ron Paul critică această declarație de război: "Ieri, Congresul a adoptat ceea ce eu consider a fi unul dintre cele mai grave acte legislative adoptate vreodată. Rezoluția H. Res. 758 care "condamnă ferm acțiunile Federației Ruse, sub președintele Vladimir Putin, care desfășoară o politică de agresiune împotriva țărilor vecine vizând dominația politică și economică." De fapt, este un proiect de lege pe 16 de pagini de propagandă de război care i-ar fi făcut chiar și pe neoconservatori să roșească, dacă aceștia ar fi fost în stare de așa ceva. De aceea, eu cred că sunt foarte aproape de a obține ceea ce-și doresc, de data aceasta cu o miză mult mai mare: să provoace un război cu Rusia, război care ar putea duce la o distrugere totală."

În ceea ce privește motivul pentru care regimul Obama intenționează să atace Federația Rusă, acest aspect a fost prezentat astăzi de adjunctul Ministrului de Externe din Rusia, Serghei Riabkov: "Secretul este că scopul sancțiunilor este acela de a crea condițiile sociale și economice pentru a avea loc o schimbare de putere în Rusia". Acesta a avertizat în continuare: "Nu va fi nici ușor și nici rapid".

GRU avertizează: modul în care regimul Obama se pregătește pentru acest război poate fi văzut în acțiunile sale de desfășurări masive de arme și trupe în Uniunea Europeană despre care chiar experții NATO au precizat că se intensifică: "Am impulsionat deja prezența noastră în zona estică a teritoriului Alianței. Avem de cinci ori mai multe avioane în aer. Forțele noastre încep un exercițiu la fiecare două zile. Am crescut și numărul de nave prezente în Marea Baltică și Marea Neagră."

Deși marea majoritate a americanilor nu are nicio idee despre catastrofa care va urma războiului pe care regimul Obama este gata să-l declare Rusiei, nu același lucru se poate spune despre cei peste 120 de militari de rang înalt, figuri politice și diplomatice din întreaga lume care au avertizat săptămâna trecută la Conferința de la Viena asupra efectelor de coșmar, la nivelul întregii omeniri, ale unui război nuclear pe cale de declanșare.

În urma unui război nuclear, soarta americanilor de condiție medie va fi sumbră... asta nu este însă valabil și pentru elite. Conform unui raport detaliat prezentat în această săptămână, se prezintă dovezile existenței masivelor buncăre subterane pentru protecția elitelor.

Sursa:

Sorcha Faal (8 decembrie 2014)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE