Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Ion Cristoiu descrie interventia americanilor la vot: Ponta si Iohannis vor imparti puterea

Postat la: 18.11.2014 - 23:48 | Scris de: ZIUA NEWS

5

Ion Cristoiu are pe blogul personal un comentariu foarte bun, care este in trendul celor publicate pana acum de Ziuanews. Practic, Cristoiu face rezumatul acestor investigatii, iar cel mai important pasaj din editorialul sau il redam in continuare:

"După cum spuneam altădată, cunosc bine istoria Operațiunilor clandestine ale CIA înclusiv în țări aliate ale Americii. În 1947, în Italia, o astfel de Operațiune a făcut ca alegerile să fie cîștigate de creștin-democrați, deși toate sondajele dădeau învingători pe comuniști. Cum însă comuniștii erau cu Moscova, Directoratul Operațiuni Clandestine a pus la cale o Operațiune de proporții, cu implicarea majoră a diasporei italiene din SUA, pentru înfrîngerea comuniștilor.

Astfel lipsit de iluzii, după cele văzute în Parlament, mi-am îndreptat atenția spre președintele nou ales. După victoria din al doilea tur, copreședintele PNL Vasile Blaga a anunțat că PNL declanșează bătălia pentru răsturnarea Guvernului Ponta și preluarea Guvernării de către PNL-PDL. Azi însă, președintele ales l-a contrazis fățiș declarînd că PNL va încerca să preia puterea abia în 2015, dacă nu chiar în 2016.

Om deștept! vor exclama chibiții lui Klaus Iohannis, tot mai mulți acum, că e președinte, a socotit că Victor Ponta trebuie să-și poarte crucea guvernării acum, cînd vine iarna. Eu însă, care am citit atent ce semnale a dat Ambasada SUA la București prin amicii săi din presă, am văzut în declarația lui Klaus Iohannis altceva: Înțelegerea, dictată de americani, pentru împărțirea Puterii.

Victor Ponta are Guvernarea. Klaus Iohannis are Președinția. Și astfel în România nu se va putea repeta coșmarul Victor Orban din Ungaria. Acolo unde doi dețin și nu unul Puterea, America poate fi liniștită. Mai ales că Președintele Iohannis nu va avea puterea celui care deține și majoritatea parlamentară, iar bietul Victor Ponta, frăgezit de Operațiunea clandestină: Să-i dăm cu votul peste bot!, e în stare de orice pentru a supraviețui la Guvern și în PSD. Chiar de a lupta împotriva Corupției mai ceva decît Monica Macovei.", scrie Ion Cristoiu pe blogul personal.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE