Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


KLAUS IOHANNIS, despre casa din Primăverii: Are 60 mp, nu 240. Nu am de gând să vă spun prețul

Postat la: 13.10.2014 - 18:13 | Scris de: Ziua News

0

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Prezidențiabilul ACL, KLAUS IOHANNIS, a declarat luni că pe perioada campaniei electorale locuieşte în Bucureşti, într-un apartament ce i-a fost pus la dispoziţie de şeful BMW România, Michael Schmidt. IOHANNIS a spus că apartamentul are 60 de mp şi nu 240 cum s-a scris în presă, însă a refuzat să spună cât e chiria.

"Da, am o relaţie apropiată cu domnul Schmidt şi sunt bucuros de acest lucru. Am putini prieteni si sunt oameni de buna calitate", a spus Klaus Iohannis la B1 TV.

"Am inchiriat un apartament, are mai degrabă 60 mp decât 240 mp. Este un apartament cu 2 camere, apartament pe care îl folosesc până când se termină campania, atunci cand trebuie sa stau in Sibiu. Mi se pare curios că este temă de campanie că mi-am închiriat un apartament în Bucureşti", a precizat prezidenţiabilul ACL.

"Nu am de gând să vă spun care este preţul. Este o chestiune absolut privată. Colegul dvs a dezinformat grosier. Nu sunt 240 mp, sunt 60. Sunati la oricine credeti că este informat. (...) Îmi spuneti dvs cat considerati un pret corect si eu va spun cat costa un apartament de 60 mp. Îmi spuneti cat este chiria, si eu va spun care e pretul. (...) Trebuie sa refuz un pic categoria de favoruri. Nu am avut niciun fel favoruri din partea nimanui", a spus Iohannis, întrebat de prețul chiriei.

Pe de altă parte, Iohannis a admis că a folosit aututorisme BMW, puse de Michael Schmidt la dispoziţia Primăriei Sibiu.

"Este adevărat că domnul Scmidt a pus pus la dispoziţia Primăriei, de cand a fost capitală culturală europeana, o maşină BMW, ca să o folosim asa cum considerăm noi. Este un lucru bun pentru primarie. A fost un lucru mult speculat şi nu mai există nici o maşină BMW în comodat la Primărie pentru că nu am vrut să amestesc lucrurile de la primărie cu lucrurile din campanie. Ultimul contract a fost reziliat în iunie acest an", a spus liberalul.

Iohannis a spus că au fost mai multe maşini din 2007 până în 2014. Întrebat de ce a apelat la o maşină BMW şi dacă maşinile primăriei nu erau bune, candidatul ACL a răspuns: "Erau bune maşinile Primăriei. Doar am scutit să cumpere una Primăria si am folosit o maşină gratis".

Iohannis a precizat că Michael Schmidt nu are niciun fel de afaceri şi niciun contract cu primăria Sibiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE