Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


MIRCEA MINEA, primarul din Chiajna, se alătură lui TĂRICEANU

Postat la: 31.07.2014 - 15:32 | Scris de: Ziua News

0

Primarul localității Chiajna, MIRCEA MINEA, a anunțat joi, într-un comunicat de presă, că se alătură proiectului politic al lui CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, întrucât nu este de acord cu decizia PNL de a fuziona cu PDL.

"Începând de astăzi (joi, n.r.), parcursul meu politic va fi alături de proiectul politic al domnului președinte Călin Popescu-Tăriceanu. Totodată, în perspectiva alegerilor prezidențiale din acest an îi voi acorda întreaga susținere domnului Tăriceanu, care împreună cu Partidul Liberal Reformator duc mai departe adevăratele valori și principii liberale. România are nevoie de un nou președinte care să pună pe primul loc interesele cetățenilor, de un președinte liberal", a afirmat Mircea Minea.

Totodată, primarul din Chiajna, a afirmat că în urma fuziunii dintre liberali și democrat-liberali, nu se mai regăsește în viziunea politică promovată de conducerea PNL.

"Decizia, total greșită și lipsită de orice fel de logică a conducerii PNL, de a fuziona cu partidul care a făcut cel mai mare rău României din ultimii ani, PDL, este una care mă întristează și care îmi confirmă convingerea că nu am cum să mă mai regăsesc în viziunea politică a acestui partid. După ce am luptat împotriva guvernării PDL care a adus numai deservicii cetățenilor, acum liderii PNL au renunțat la această bătălie și s-au aruncat în brațele democrat-liberalilor, renunțând chiar și la identitatea liberala care a caracterizat partidul timp de 139 de ani", mai precizat Minea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE