Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Parlamentarii din Comisia specială pentru Roşia Montană au chefuit în cartierul strămutaţilor

Postat la: 25.09.2013 - 15:07 | Scris de: Ziua News

6

Un număr de opt din 12 parlamentari ai Comisiei comune speciale pentru Roşia Montană, care au anunţat că vor face deplasarea în zonă, au ajuns marţi seara la Alba Iulia, iar ceilalţi patru au sosit în această dimineaţă.

Parlamentarii care au ajuns marţi seara la Alba Iulia, în frunte cu preşedintele comisiei, senatorul Darius Vâlcov, au fost întâmpinaţi de autorităţile locale şi de staff-ul companiei Roşia Montană Gold Corporation (RMGC). După obişnuitul schimb de amabilităţi, parlamentarii au fost invitaţi de către conducerea companiei să viziteze cartierul rezidenţial Recea, construit de Roşia Montană Gold Corporation la Alba Iulia în 2007, unde acum locuiesc 125 de familii din Roşia Montană, care au optat pentru strămutarea în această zonă, unde beneficiază de avantajele unei locuinţe construite la standarde europene.

După terminarea vizitei, cei opt parlamentarii ai Comisiei comune speciale pentru Roşia Montană au fost invitaţi de către conducerea de la Roşia Montană Gold Corporation pentru socializare la un local din zonă. Aici atmosfera s-a destins, si parlamentarii au petrecut din greu până spre dimineaţă cu muzică, berbecuți la proţap, purceluşi de lapte, palincă şi vin de Jidvei la discreţie. Astăzi,parlamentarii din această comisie au ajuns, în jurul orelor 9.00, la Roşia Montană, urmând să se deplaseze în teren, unde vor vizita perimetrul minier inclus în proiectul demarat de către la Roşia Montană Gold Corporation.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE