Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Ponta participă la lansarea unor proiecte-pilot ale schemei de tip "Garanţii pentru tineri"

Postat la: 05.02.2014 - 09:42 | Scris de: Ziua News

0

Premierul Victor Ponta va participa miercuri dimineaţă la evenimentul de lansare a două proiecte-pilot ale schemei de tip "Garanţii pentru tineri", care va fi implementată în premieră în România.

Evenimentul va avea loc la sediul Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, cu începere de la ora 10.00, precizează Biroul de Presă al Guvernului.

Reamintim că Parlamentul European a votat pentru amendamente prin care mai multe persoane şi regiuni vor beneficia de iniţiativa Uniunii Europene de angajare a tinerilor. Iniţiativa face referire la punerea în aplicare a schemei „Garanţia pentru tineri", prin care orice tânăr din UE aflat în şomaj de peste patru luni va fi îndreptat către un loc de muncă, formare profesională sau ucenicie.

Au fost vizate două măsuri pentru facilitarea accesului la fonduri structurale, în valoare de şase miliarde de euro pentru perioada 2014-2020, pentru mai multe ţări, între care se numără şi România.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE