Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Ponta s-a întâlnit joi cu reprezentanţii companiilor Exxon Mobil şi OMV Petrom

Postat la: 13.03.2014 - 14:24 | Scris de: Ziua News

0

Premierul Victor Ponta a primit joi, la Palatul Victoria, o delegaţie a conducerii companiilor Exxon Mobil si OMV Petrom, informează Biroul de Presă al Guvernului.

„Primul-ministru Victor Ponta a primit astăzi, la Palatul Victoria, o delegaţie a conducerii companiilor Exxon Mobil si OMV Petrom pentru a discuta despre proiectele de explorare şi exploatare a resurselor energetice din zona românească a Mării Negre, în care aceste companii sunt implicate.

Cu acest prilej, vicepreşedintele executiv al Exxon Mobil Explorare, Johnny Hall, a apreciat condiţiile de investiţii în sectorul petrol şi gaze din România şi preocuparea Guvernului României pentru încurajarea proiectelor în zona românească de ape adânci din Marea Neagră.

Primul-ministru Victor Ponta a apreciat eforturile celor două companii pentru dezvoltarea acestor proiecte şi a încurajat, pe măsura dezvoltării proiectului, implicarea în aceste operaţiuni şi a potenţialilor furnizori de servicii şi alte activităţi din România, precum şi dezvoltarea competenţelor profesionale romaneşti în domeniul proiectelor de acest tip", precizează comunicatul Guvernului.

Reamintim că preşedintele Traian Băsescu urmează să se întâlnească şi el, de la ora 13.00, la Palatul Cotroceni, cu vicepreședintele executiv al ExxonMobil Exploration Company, Johnny L. Hall, şi cu directorul general executiv al Petrom, Mariana Gheorghe. Şeful statului l-a primit mai devreme în cursul acestei zile şi pe directorul general al Chevron Europe Exploration and Production, Derek Magness.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE