Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Reacţia consilierului lui Victor Ponta la scandalul afişelor electorale cu imagini din Belarus

Postat la: 01.05.2014 - 09:49 | Scris de: Ziua News

0

Dan Sultănescu, consilierul de imagine al premierului Victor Ponta, a reacţionat joi la scandalul vizând afişele electorale cu sloganul „Mândri că suntem români" în care s-a spus că apar fotografii realizate în Belarus şi Polonia.

„Pentru cei care continuă să pice în plasa talibanilor cu experienţă, o ultima precizare legată de campanie, cu un exemplu simplu, pe care să îl înțeleagă orice argat. Fotografia de mai jos nu este una generică (un lan de grâu, despre care să nu ştii dacă e din România sau altă ţară). E o mănăstire celebra din Bucovina. Cine credeţi că a făcut fotografia? Un fotograf german originar din Serbia. Înseamnă asta că poză e din Germania sau din Serbia? Pentru logică portocalie, da. Pentru o logică normală, nu. O ultima întrebare pentru cârcotaşi - v-aţi uitat cu atenţie ce campanii şi-au cumpărat legal, cu drepturi, fotografiile utilizate în campanie? Că, dacă aţi face-o, dacă aţi face jurnalism corect şi adevărat, aţi avea surprize cât casă. Sau cât mănăstirea din poză asta...", a scris Dan Sultănescu pe pagina sa de Facebook.

Reacţia consilierului de imagine al lui Victor Ponta a venit după ce fostul jurnalist Flavius Bunoiu, actualmente Event Manager, a constatat că unele dintre fotografiile folosite de PSD în afişele electorale cu sloganul „Mândri că suntem români" sunt de fapt realizate în Polonia şi Belarus şi luate din arhiva shutterstock. „'Suntem mândri că suntem români da' pozele ies mai faine în Polonia și în Belarus", a scris ieri acesta pe Twitter, dând link la pagina Shutterstock unde apare una dintre fotografiile utilizate de PSD în campania electorală.

Reamintim că vineri, 25 aprilie, s-a dat oficial startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, BEC hotărând, după soluţionarea contestaţiilor, că au rămas definitive candidaturile a 23 de competitori electorali, dintre care 14 partide, o alianţa electorală şi 8 candidaţi independenţi. Mai multe despre campania electorală puteţi citi AICI.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE