Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


13 formatiuni politice au depus liste de candidati la BEJ Giurgiu pentru alegerile parlamentare

Postat la: 26.10.2020 - 18:16 | Scris de: Ziua News

0

La BEJ Giurgiu au fost primite listele de la un un număr de 13 formaţiuni politice care şi-au desemnat candidaţi la alegerile parlamentare din acest an şi s-au emis dosarele de primire la admiterea candidaturilor, a declarat luni, pentru AGERPRES, consilierul juridic în cadrul Instituţiei Prefectului Judeţului Giurgiu, Alina Sărăcilă.

Potrivit acesteia, BEJ Giurgiu este în graficul pregătirii alegerilor parlamentare, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Eugen Tomac: ‘După alegerea pe viață a lui Iordache în fruntea Consiliului Legislativ, conducerea PSD a decis să marcheze victoria într-un restaurant’

"La BEJ Giurgiu s-au primit candidaturile de la toate partidele care şi-au desemnat candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi Senat, acum suntem în faza de emitere a deciziilor cu privire la admiterea candidaturilor şi după ce acestea rămân definitive, în următoarele trei zile, va avea loc tragerea la sorţi cu privire la poziţionarea pe buletinele de vot", a declarat Alina Sărăcilă.

Ea a precizat că în judeţul Giurgiu au depus liste cu candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi Senat un număr de 13 formaţiuni politice, iar de la BEC au fost primite candidaturile minorităţilor şi semnele electorale. De asemenea, pregătirea alegerilor parlamentare din 6 decembrie se află în graficul de organizare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE