Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


#alegerilocale2020: Horia Constantinescu (PPU-SL), in conferinta de presa

Postat la: 21.09.2020 - 10:11 | Scris de: Ziua News

0

Horia Constantinescu organizează astăzi, 21 septembrie, o conferință de presă, într-un cadru special la sediul partidului de pe bulevardul Tomis.

Jurnaliștii au fost așezați în bănci, ca la școală, candidatul pentru Primăria Constanța urmând să predea o lecție în cursa electorală pentru municipalitate.

Horia Constantinescu și-a început lecția prin a explica ce înseamna gratuități pe oferite de primărie pentru diverse categorii sociale din municipiu.

"Trebuie să facem un calcul cu ce înseamnă ele raportat la o zi din viața constănțeanului. Oricum sunt plătite din taxele colectate de primărie și din buzunarul lor".

Primul ajutor calculat face referire la Programul Respect. "Avem 1,1 lei pe zi pentru fiecare bătrân", a spus Horia Constantinescu.

Programul Ghiozdanelul este urmatorul analizat. "În fiecare an este oferit școlarilor cate un ghiozdanel. Are o valoare aproximativă de 100 de lei. Impartit la 365 de zile o sa ajungem la o valoare de 0.27 lei pe zi", a mai spus candidatul la Primărie.

Un calcul matematic realizat de candidatul Horia Constantinescu arată că un constantean primeste 2.05 din pe zi pentru patru ani de mandat.

"Pentru o oră dedicată votului, impartit la 1.460 de zile, suntem undeva la 2.06 secunde pe zi a următorilor patru ani. Atat trebuie sa dedice constantenilor din fiecare zi. Dacă inmultim cu cozile, dedicăm maxim 10-15 secunde din fiecare zi. Trebuie sa ne responsabilizam sa mergem la vot", a spus în cadrul "lectiei" candidatul PPU-SL.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE