Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Alerta la Penitenciarul Rahova - Un deținut nu s-a mai intors din permisie

Postat la: 28.02.2020 - 17:32 | Scris de: Ziua News

0

Penitenciarul Bucureşti Rahova informează că un deţinut condamnat pentru tâlhărie nu s-a prezentat vineri la unitate din permisiunea de ieşire din detenţie pentru 24 de ore informează Agerpres.

"La nivelul Penitenciarului Bucureşti-Rahova a fost înregistrată, astăzi (...) la ora 10,00, neprezentarea din permisiunea de ieşire din penitenciar pentru o durată de 24 h în cazul deţinutului Baltariu Florin Valentin, în vârstă de 29 ani, clasificat în regim închis, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 9 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie", potrivit unui comunicat al penitenciarului.

În vederea constatării incidentului şi a capturării deţinutului, la nivelul unităţii s-au dispus următoarele măsuri: informarea judecătorului de supraveghere a privării de libertate; sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti; informarea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor; alarmarea personalului, precum şi trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii; informarea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a Poliţiei Locale Bucureşti, a Poliţiei Locale a Sectorului 5, a Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, a Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră a Municipiului Bucureşti.

Fapta deţinutului este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani, precizează sursa citată.

Pentru orice informaţie cu privire la deţinut, cetăţenii sunt îndrumaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Bucureşti Rahova, la numărul de telefon: 0214202428.

Deţinutul are păr şaten întins, urechi mijlocii lipite, faţă ovală, ten măsliniu, frunte mijlocie, sprâncene arcuite, ochi căprui, nas acvilin. El nu poartă mustaţă, are gura mică, bărbia bilobată, barbă rasă, o structură atletică şi o înălţime de 1,70 metri, se mai arată în comunicat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE