Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Amenzi de aproape 130.000 de lei, Capitala, intr-o singura noapte - Aproape 30.000 de lei doar pentru sfidarea regulilor privind pandemia

Postat la: 11.07.2020 - 14:15 | Scris de: Ziua News

0

Poliţiştii bucureşteni au dat amenzi contravenţionale în valoare de 122.000 de lei, din care valoarea sancţiunilor aplicate pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie în pandemie a fost de peste 28.000 de lei, a informat, sâmbătă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, potrivit Agerpres.

În noaptea de 10/11 iulie a.c., peste 120 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au acţionat pe raza întregului municipiu, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru de prevenirea răspândirii SARS-Cov2, fiind constatate mai multe încălcări ale normelor legale în vigoare.

Citește și: Coronavirus într-o mare redacție tv din București? postul interzice divulgarea de informații/ SURSE

"În urma acţiunii, ce a vizat 75 de societăţi comerciale din municipiul Bucureşti, echipele mixte de control au aplicat 52 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 122.000 de lei. Printre acestea, valoarea sancţiunilor aplicate pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie este de peste 28.000 de lei, pentru că în spaţii publice închise, spaţii comerciale şi la locul de muncă nu se purta mască de protecţie", se arată în comunicatul DGPMB.

Acţiunea de control, se circumscrie activităţilor dispuse de Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română pentru asigurarea unui climat de linişte publică, protecţia cetăţeanului faţă de practicile comerciale ilicite şi însănătoşirea mediului de afaceri, se mai arată în comunicat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE