Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


ANUNȚ DE IMPORTANȚA DEOSEBITA!

Postat la: 18.09.2020 - 14:15 | Scris de: Ziua News

0

În continuarea avertismentelor noastre privind Ciclonul Ianos, vă prezentăm Comunicatul Secretariatului General de Protecție Civilă:
În atenția persoanelor care locuiesc în zonele care au fost inundate în trecut sau în zonele din apropierea râurilor, pâraielor sau a țărmurilor, EVITAȚI SĂ RĂMÂNEȚI ÎN ZONELE DE LA SUBSOL ȘI PARTER, mai ales dacă acestea sunt situate sub nivelul mării. Luați în considerare să nu stați acasă și să mergeți să locuiți cu rudele sau la prieteni timp de două zile pentru a depăși această perioadă de condiții meteorologice extreme.
Evitați deplasările care nu sunt obligatorii în timpul manifestărilor meteorologice severe și asigurați-vă temeinic că ușile și ferestrele sunt ermetic închise, luând în considerare, în caz de inundații, întotdeauna să vă deplasați în locurile cele mai înalte ale casei.
ÎN NICIUN CAZ NU traversați torenții, cursurile de apă sau drumurile inundate, pe jos sau cu vehiculul, dacă ajungeți într-o asemenea situație.

Sursa: Consulatul General al Romaniei la Salonic

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE