Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Aproape 300 de donatori in primele 3 zile ale campaniei „Donam impreuna, UBB da startul!”

Postat la: 16.05.2019 - 09:26 | Scris de: Ziua News

0

2

Aproape 300 de clujeni au răspuns, în primele 3 zile ale campaniei de donare de sânge „Donăm împreună, UBB dă startul!”, apelului lansat de Universitatea Babeş-Bolyai.

Campania inițiată de Direcția Comunicare și Relații Publice din cadrul Universității Babeș-Bolyai a ajuns la cea de-a şaptea ediție şi se va încheia vineri, 17 mai 2019, urmând să fie continuată prin evenimente de informare cu privire la fenomenul donării de sânge.  

Campania de donare derulată în perioada 13-17 mai 2019 la sediul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Cluj a fost precedată de o campanie amplă, în cadrul căreia studenţii voluntari ai UBB au informat peste 10.000 de clujeni cu privire la importanţa donării de sânge, la beneficiile acestei acţiuni şi la nevoia acută de sânge cu care se confruntă spitalele româneşti.  

Printre partenerii care s-au alăturat iniţiativei UBB se numără: Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, FC Universitatea Cluj, Consiliul Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca (CSUBB), Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB).

Campania este realizată cu sprijinul Marty Restaurants, al CORA România şi al Exclusiv Catering&Events.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

1
ubb campanie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sursa: bzc.ro
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE