Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Baschetbalistele de la Phoenix Știinta Constanta, scor-fluviu in deplasare cu CSU Rookies Oradea

Postat la: 28.02.2020 - 16:12 | Scris de: Ziua News

0

Echipa feminină de baschet Phoenix Știința Constanța a înregistrat o victorie cu un scor-fluviu, 108-57, astăzi, în Liga Națională, grupa B, în deplasare cu CSU Rookies Oradea.

Formația de pe litoral a condus la pauză cu 63-28 și a câștigat toate sferturile: 38-11, 25-17, 20-14 și 25-15.

Pentru Phoenix Știința au marcat Lauren Brozoski - 35p, Donasja Scott - 26p, Denisa Vati - 16p, Mădălina Geleriu - 12p, Nicoleta Mititelu - 9p, Katarina Matijevic - 8p și Andreea Dragoș - 2p.

De mâine (n.r. astăzi) începem asaltul primului loc în clasament.
Victoriile de „acasă“, dar mai ales ultimele rezultate din Liga Națională la baschet feminin ne-au dat aripi și putem acum întrezări la orizont prima treaptă a podiumului la finalul fazei a doua.
Chiar dacă până la îndeplinirea principalului nostru obiectiv mai este destul timp și ne despart multe alte confruntări, privim cu optimism viitorul și cu multă încredere în propriile forțe. Mai ales că totul depinde acum numai de noi.
Meciul de la Oradea, fără a fi unul ușor sau greu, indiferent de ce arată cifrele, este primul hop peste care trebuie să trecem cu bine pentru a ne menține în graficul propus. Iar concentrarea este cu atât mai mare cu cât la mijloc este vorba și de o deplasare obositoare, de aproape 1.000 de kilometri, cea mai lungă de până acum pentru noi.
Nici o distanță nu este însă prea mare și de nestrăbătut, atâta timp cât știm că împreună putem scrie o pagină importantă în istoria baschetului constănțean, menționau cei de la Phoenix Știința înaintea partidei de la Oradea.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE