Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Cand se vor contura discuțiile in Parlament privind inițiativa 'Fara penali in functii publice'. Precizarile lui Claudiu Nasui

Postat la: 05.07.2020 - 15:07 | Scris de: Ziua News

0

Preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, a declarat că discuţiile din Parlament pentru "Fără penali în funcţii publice" vor fi organizate, cel mai probabil, în luna august.

"Discuţiile în Parlament se conturează a fi pentru 'Fără penali în funcţii publice' pentru o dată din luna august, în cursul lunii august. Evident că ne întrebăm şi noi dacă aceasta nu e o manevră a partidelor din vechea clasă politică să compromită mişcarea, dar ne bucurăm că va fi supusă la vot. Trebuie supusă la vot cât mai repede, pentru că noi considerăm că este bucata aceea din Constituţie care va permite o mare însănătoşire a clasei politice şi am văzut în ultimii 3 - 4 ani deja cum absenţa acestei prevederi din Constituţie ne-a cauzat foarte mult rău", a spus Năsui, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al alianţei USR PLUS, potrivit Agerpres.

Citește și: OMS a luat o decizie radicală. Au fost întrerupte anumite teste clinice pentru pacienții COVID-19

El a adăugat că membrii USR sunt gata în orice moment să înceapă campania activă pentru un vot "da" la referendumul pentru modificarea Constituţiei, pentru a include clauza "Fără penali în funcţii publice".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE