Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Compania Moderna pregateste lansarea oficiala a vaccinului impotriva Covid-19

Postat la: 30.10.2020 - 08:48 | Scris de: Ziua News

0

  • Compania Moderna pregăteşte lansarea oficială a posibilului său vaccin pentru Covid-19, primind deja 1,1 milioane de dolari de la guverne, potrivit raportului financiar trimestrial publicat joi de compania americană de biotehnologie, transmite Reuters, potrivit România TV.

Compania din Cambridge, Massachusetts, a anunţat că discută cu iniţiativa COVAX, a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, o propunere de preţuri pe mai multe nivele pentru vaccinul potenţial, care în prezent poartă denumirea de mRNA-1273.

Moderna a încheiat deja acorduri pentru livrări în America de Nord, Orientul Mijlociu şi alte regiuni ale lumii.

”Pregătim activ lansarea mRNA-1273 şi am semnat un număr de acorduri de livrare cu guverne din jurul lumii. Moderna respectă cele mai înalte standarde referitoare la calitatea datelor şi cercetarea ştiinţifică riguroasă, în timp ce continuă să lucreze cu autorităţile de reglementare pentru a avansa mRNA-1273”, a afirmat directorul general al Moderna, Stephane Bancel, într-un comunicat de presă.

Moderna, aflată în fruntea cursei pentru dezvoltarea unui vaccin pentru Covid-19, a anunţat săptămâna trecută că a finalizat înrolarea a 30.000 de participanţi într-un studiu clinic de fază finală.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE