Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x










Condimentele care combat riscul imbolnavirilor de cancer

Postat la: 18.02.2019 - 21:07 | Scris de: Ziua News

0

Condimente google_ad_client="ca-pub-1598486722538679";google_ad_slot="5379080472";google_ad_width=580;google_ad_height=90; Criteo.DisplayAd({"zoneid":923637,"async":false}); Nutritionistii americani sustin ca radicalii liberi, care imbatranesc organismul, pot fi combatuti de efectul unor anumite condimente precum: salvia, busuiocul, ardeiul iute, ghimbirul, scortisoara si sovarful. Aceasta este  concluzia unui studiu, realizat de nutritionistii de la Universitatea Nebraska din Lincoln (SUA). Specialistii renumitului for universitar au constatat ca cele sase condimente au o influenta pozitiva asupra starii noastre de sanatate atunci cand acestea sunt incluse in dieta. Vezi si: Adevarul ascuns despre varza murata. Are puterea de a vindeca o boala crunta Cele sase condimente au efecte antioxidante Datorita puternicului efect antioxidant, cele sase condimente, pe care ...
Sursa: bzi.ro
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE