Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x










Constanta: Doliu la Școala Militara de Maistri Militari a Fortelor Navale. Maiorul Alexandru Matesica s-a stins din viata la numai 38 de ani!

Postat la: 04.08.2020 - 11:48 | Scris de: Ziua News

0


 
  • De la 1 martie a.c., militarul ocupa funcția de comandant al batalionului de elevi, iar de la data de 31 iulie 2020, fusese avansat la gradul de maior.
 
Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu“ este în doliu, după ce s-a stins din viață, la numai 38 de ani, maiorul Alexandru Mateșică, comandantul batalionului de elevi.
 

Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale anunță cu profundă durere trecerea mult prea devreme la cele veșnice a comandantului batalionului de elevi, maior Alexandru Mateșică.

Ofițer de muzici militare, Alexandru Mateșică făcea parte din colectivul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale din anul 2013, încadrând funcția de comandant companie elevi. În această calitate, militarul a deschis drumurile a peste 300 de actuali maiștri militari de marină și agenți de poliție de frontieră, care astăzi îi deplâng dispariția prematură.

A adus prestigiu școlii prin numeroase premii obținute cu elevii militari la competiții școlare locale și naționale. De altfel, în permanență s-a remarcat printr-un devotament deosebit arătat profesiei, precum și prin grija realmente neobosită pentru excelența în educație și instrucție a viitorilor maiștri militari de marină.

De la 01 martie 2020, militarul ocupa funcția de comandant al batalionului de elevi, iar de la data de 31 iulie 2020, fusese avansat la gradul de maior.

Maiorul Alexandru Mateșică avea 38 de ani, era divorțat și avea un copil. Era angajat al Ministerului Apărării Naționale din 2002.

Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale împărtășește pe deplin durerea familiei și apropiaților și le transmite acestora cele mai sincere condoleanțe.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!, este mesajul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu“.  


Sursa foto: Facebook (Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale)
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE