Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Covid-19 - Isrelul prelungește restricțiile sanitare

Postat la: 27.10.2020 - 11:24 | Scris de: Ziua News

0

Israelul prelungește restricțiile sanitare cu o săptămână din cauza situației epidemiologice, notează Radio Romania Actualități.

Israelul a fost în septembrie prima țară din lume care a reinstituit măsuri de izolare, după creșterea numărului de infectări, iar premierul Netanyahu a tras atenția că aceeași decizie este luată acum de majoritatea țărilor europene.

Comisia ministerială pentru coronavirus a Guvernului a aprobat prelungirea restricțiilor actuale până duminica viitoare, 1 noiembrie. Se pare că singura relaxare este că un profesor se va putea întâlni cu elevii săi într-un spațiu deschis, până la 15 persoane. Coordonatorul programului de combatere a răspândirii coronavirusului, Ronni Gamzu, le-a spus miniștrilor că nu ar trebui relaxate restricțiile dacă se fac doar 40.000 de teste într-o singură zi. Numărul persoanelor care vin la testare a scăzut în ultimele zile. Granițele rămân închise pentru vizitatorii străini.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE