Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


CSM anunta o noua etapa in concursul pentru conducerea parchetelor. La Constanta, sunt opt candidati

Postat la: 29.09.2020 - 11:48 | Scris de: Ziua News

0

  • La Constanța, sunt opt candidați pentru funcțiile de conducere.

Consiliul Superior al Magistraturii anunță parcurgerea unei noi etape în concursul pentru conducerea parchetelor din țară.

La Constanța, sunt opt candidați pentru funcțiile de conducere.

Astfel, potrivit CSM, la retestarea psihologică a unora dintre magistrați, un singur candidat a obținut calificativul „recomandabil“,ceilalți doi candidați retestați rămânând cu un calificativ negativ. Potrivit procedurii de examinare, rezultatele sunt anonimizate.

Conform calendarului de concurs publicat de CSM, examenele continuă pe 4 octombrie 2020, când va avea loc testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Amintim că, pentru acest concurs, la Constanța a fost pusă la bătaie inclusiv funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța. Pentru acest post s-a înscris doar actualul procuror general, magistratul Gigi Valentin Ștefan.

În același timp, pentru funcțiile de procurori generali adjuncți ai Constanței s-au înscris magistrații Beatrice Silvia Șișman și Mihaela Mergeane.

La acealși concurs, pentru Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța s-au înscris magistrații Gill Julien Grigore Iacobici, pentru prim-procuror, și Andra Georgiana Vasile, pentru prim-procuror adjunct.

La conducerea Parchetului Judecătoriei Constanța candidează Mihai Alexandru Stanciu, pentru prim-procuror, și Giorgiana Violeta Apostol, pentru adjunct.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE